Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Hajformázás

A hajsütővas, a hajszárító, a kreppelés, akár naponta, akár alkalmanként használjuk, káros hatású a hajunkra. Hogy a frizura megőrizze formáját, és hajkoronánk minél kevésbé sérüljön, ajánljuk a natúrkozmetikai hajformázókat.

Jól tudjuk, hogy a hajformázó szerek ott sorakoznak szinte minden hölgy piperepolcán – vannak olyan napok, amikor minden tincs rakoncátlan, az egyenes nem göndörödik, nem elég dús, és egyáltalán a közérzetünk is megkívánja, hogy minden a helyére kerüljön. Ha naponta formázzuk a hajunkat, főleg hőbehatással, érdemes olyan természetes anyagokat tartalmazó hajformázó szert alkalmazni, amely megtartja a tincseket, de közben megóvja hajunkat a procedúra folyamán. 

A Natura Siberica márka Oblepikha kollekciójában megtaláljuk nemcsak a homoktövises sampont, hajvégápoló olajat és hajpakolást, hanem magát a hajformázó hajhabot is, amely vitaminokkal látja el a hajat, a hajszálak belsejében pedig segít megtartani a nedvességet a fehér lenmagolaj és a selyem aminosavak. A Logona dúsító hajhabja a méz és a sör közismert hatóanyagaival akár egész nap megtartja a hajat. Száraz vagy félszáraz hajon alkalmazzuk a hajhabokat mindig – véletlen se vizesen - és alaposan tisztítsuk ki hajmosáskor, hogy hajunk lélegezhessen.