Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Ajándékozzon parfümöt az interneten kényelmesen!

Webáruházunkban lehetőség van arra, hogy meglepje ismerősét, barátját, rokonát, vagy kedvesét egy csodás parfümmel. Ebben az esetben fontos, hogy az alábbiak szerint járjon el:

- Számlázási adatokhoz a saját adatait adja meg, hogy a számla az Ön nevére készüljön, a visszaigazoló e-mailt illetve a csomagfeladásáról szóló e-mail-t Ön kapja meg, illetve a számlát el tudjuk küldeni Önnek elektronikus úton.

Kivétel ez alól a telefonszám megadása, mely az ajándékozott személyé legyen, hogy a futárszolgálat a szállítás során elérhesse őt.

Szállítási adatokhoz az ajándékozni kívánt személy adatait adja meg, illetve mindenképpen olyan helyre kérje a küldeményt, ahol az adott személy munkanapokon 8-17 óra között elérhető.

- Fizetési módként (hogy az ajándékozott személyt ne érje "dupla meglepetés") a Simple rendszeren keresztül történő fizetést válasszon, hiszen csak ebben az esetben nem kell fizetni a csomag átvételekor. Amennyiben nem áll módjában bankkártyával fizetni, úgy átutalással tud fizetni, ehhez a rendelés feldolgozásakor fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot.

Megjegyzésként írja be, hogy "Ajándékküldés", hogy mi is tisztában legyünk vele, meglepetésről van szó, ne kerüljön a csomagba számla, illetve a saját telefonszámát, hogy ha bármi esetleges probléma merülne fel a rendelésfeldolgozás közben, arról tudjuk Önt értesíteni.

- Emlékeztetjük díszcsomagolás szolgáltatásunkra is, hogy még szebb meglepetést sikerüljön okozni!