Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Dr. Konopka's Kozmetikum

Egy kis észt patikában Dr. Konopka annak szentelte életét, hogy válogatott gyógynövényekből hatásos gyógyszereket készítsen - receptjei közt találhatóak a mai natúrkozmetikumok elődjei!

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Ár szerint
-

Az észt gyógyszerész sebgyógyító csodakrémeken és antibakteriális szappanokon is dolgozott, a kiváló termékeknek köszönhetően hamar híre ment a kis patikának. Ezután kezdett el dolgozni olyan gyógyszereken, amiket ma már naturkozmetikumnak hívunk: természetes hatóanyagokból és gyógynövényekből kísérletezett ki 1936-ra nem kevesebb, mint 150 hajápoló olajat. Kettőt talált ezek közül a legígéretesebbnek, amivel legfontosabb kliense és saját minőségellenőre, a doktor gyönyörű felesége is egyet értett. Ugyanígy a továbbiakban arckrémek, testápolók receptjeit is jegyezte és megszámozta őket kísérletezés közben.
A receptjei nem vesztek el, sőt, az évtizedek eltelte után is tudományosan annyira megfelelőnek találta az Eurobiolab, hogy új köntösben és a doktor nevével újra piacra kerültek. A márka – ahogy anno Dr. Konopka is – mind arc-, haj- és testápolással is foglalkozik, kollekcióik kifejezetten a szervezetünk igényeire épültek fel. Van kifejezetten bőrtípus szerint arckrém - akár száraz, zsíros vagy érzékeny a bőrünk, találunk saját igényeinkhez szabott kozmetikumot – vagy samponban volumennövelő, hajhullást enyhítő vagy korpásodás ellen variációt. A minimum 95 %-ban természetes összetevőket tartalmazó, gyógyszerészi pontosággal készült szérumok, samponok és tusfürdők hidratálják és a gyógynövények erejével regenerálják a szöveteket, vegán és biotermelésű hatóanyagokban gazdag termékeit a legérzékenyebb bőrűeknek is ajánlani tudjuk.