Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Szállítás és fizetés

1. TUDNIVALÓK A KISZÁLLÍTÁSRÓL

1.1. RENDELÉS LEADÁSA
A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló a megrendelő űrlapon található kötelező mezőket maradéktalanul kitölti (név, cím, e-mail cím, telefonszám). Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Parfumcenter.hu webáruház felelősséget nem vállal.

1.2. SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI KÖLTSÉGE
A szállítás módjától, illetve a fizetés módjától is függ, hogy egy rendeléshez járulnak-e plusz költségek.
Parfüm* vagy parfüm szett* rendelése esetén a GLS csomagautomatába vagy GLS csomagpontra szállítás ingyenes.

*Kivéve a speciális termékek!
Az internetes fizetési mód minden esetben INGYENES.
Az utánvétes fizetési mód - akár bankkártyás, akár készpénzes - minden esetben 490 Ft.

 

A pontos szállítási díjakat az alábbi táblázat foglalja össze:

 

A rendelés TARTALMAZ PARFÜMÖT vagy PARFÜM SZETTET, vagy ha mégem, akkor a végösszeg 15000 Ft felett van.

A rendelés NEM TARTALMAZ PARFÜMÖT vagy PARFÜM SZETTET, és a végösszeg 15000 Ft alatt van.

Csomagautomata (GLS)

ingyenes

890

Csomagautomata (Foxpost)

790

1090

Csomagpont
(GLS)

ingyenes

890

Házhoz szállítás
(GLS)

790

990

Utánvét díja

490

 

1.3. A KISZÁLLÍTÁS VÁRHATÓ TELJESÍTÉS
A rendeléseket 2-5 munkanapon belül tudja cégünk teljesíteni. Nem saját raktárkészletről dolgozunk, így a rendelt termékek beszerzése minimum 1 munkanapot igénybe vesz. Egyes kozmetikumok beszerzési ideje hosszabb időbe is telhet, ebben az esetben mindenképpen értesítjük vásárlóinkat.

1.4. KISZÁLLÍTÁS MÓDJA
Három szállítási mód közül választhat:

1. Házhoz szállítás
A házhozszállítást mindig az aktuális szerződött partnerünk végzi. A gyorsabb és biztonságosabb kézbesítés érdekében a futárszolgálat jogosult alvállalkozójával küldeni a csomagot.

Kiszállítási idő: 2-5 munkanap, munkanapokon 8-17 óra között. Kérjük, szíveskedjen ennek megfelelő szállítási címet megadni, vagyis ahol ebben az időintervallumban valaki át tudja venni a küldeményt. Ha bármilyen hozzáfűznivaló, plusz információ van a szállításhoz, azt a „Megjegyzés” rovatba kell beírni, az ott megjelenő szállítással kapcsolatos üzeneteket a Webáruház továbbítja a futárszolgálatnak.

Átadás után a csomag hollétéről a futárszolgálatnál lehet érdeklődni a futárszolgálat online felületein, illetve a csomagfeladásról szóló visszaigazoló e-mailben található elérhetőségeken.

A szállítást megelőzően a futárszolgálat e-mailben és/vagy telefonos üzenetben jelzi a várható kiszállítási időpontot, a szállítás napján pedig telefonhívással és/vagy telefonos üzenetben értesíti Önt a megadott mobilszámon.

2. Csomagpontra történő szállítás

A fenti szállítási mód választása esetén a weboldalon megjelenő listák alapján ki tudja választani az Önnek legmegfelelőbb helyszínt (általában újságosok, benzinkutak, bevásárlóközpontok üzletei), ahol személyesen veheti át csomagját, a sikeres kiszállításról szóló e-mailes és/vagy sms tájékoztatást követően.

Az üzenet megérkezésétől számítva általában 5 nap áll a rendelkezésére, hogy átvegye csomagját az adott pont nyitvatartási idején belül bármikor. Erről a futárszolgálat pontos értesítést küld.

Kiszállítási idő Budapestre 2-5 munkanap.

3. Csomagautomatába történő szállítás

A fenti szállítási mód választása esetén a Weboldalon megjelenő térképen ki tudja választani, hogy melyik automatába szeretné kérni a csomagot. Ha sikeresen kiválasztotta, akkor a Szállítási adatok mezői automatikusan kitöltődnek.

A csomagautomatákból általában a kiszállítást követő 4-7 napig lehet átvenni a csomagot, de a pontos feltételekről a kiszállító partner értesíti Önt.

Fontos: Ha a fizetés NEM előre történik - tehát nem Barion rendszeren keresztül -, akkor az automatánál csak bankkártyás fizetésre van lehetőség!

1.5. FIZETÉS
Az alábbiak szerint történhet:
Ingyenesen, a vásárlás folyamán online bankkártyás előre fizetéssel Barion rendszeren keresztül.

Utánvét kezelési díj ellenében, a csomag átvételekor az alábbi módokon:
- Házhozszállítás esetén készpénzes vagy bankkártyás utánvéttel a futárnak fizetve
- Csomagponton lehet készpénzzel, illetve – ha az átvevő pont adottságai engedik – bankkártyával fizetni
- Csomagautomatából kizárólag bankkártyás fizetéssel 

1.6. ÁTVÉTEL

Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy a csomag átvétele előtt mindenképpen győződjenek meg róla, hogy a külső csomagolás bontatlan, sértetlen. A vevő a csomagot csak abban az esetben tudja kibontani, tételesen átnézni, ha azt már kifizette!

1.7. SIKERTELEN CSOMAGÁTVÉTEL

Házhozszállításnál, amennyiben a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, a futárszolgálat a következő munkanapon újra megkísérli a kiszállítást. Amennyiben ekkor sem sikerül a csomag átadása, úgy visszaszállítják a csomagot hozzánk.

A csomagponttól a csomag érkezéséről e-mailes és/vagy sms értesítést kap amint megérkezett a kiválasztott pontra, és onnantól számított 5 napon belül tudja átvenni a csomagot. Amennyiben ezt nem teszi meg, visszaszállítják nekünk a csomagot.

A csomagautomatába kért csomag átvételére 7 nap áll rendelkezésre. Amennyiben ez idő alatt nem történik meg, úgy visszaszállítják nekünk a csomagot.

1.8. HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IDŐINTERVALLUMA

A házhozszállítás 8-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol a fenti időintervallumban elérheti a futár!