Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Szállítás és fizetés

1. Tudnivalók a kiszállításról

1.1. Rendelés leadása

A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló a megrendelő űrlapon található mezőket maradéktalanul kitölti (név, cím, e-mail cím, telefonszám). Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Parfumcenter.hu webáruház felelősséget nem vállal.

1.2. Szállítási és fizetési költségek

A szállítás módjától illetve a fizetés módjától is függ, hogy egy rendeléshez járulnak-e plusz költségek.
Parfüm vagy parfüm szett rendelése esetén a csomagautomatába vagy csomagpontra szállítás ingyenes.
Az internetes fizetési mód minden esetben ingyenes
Az utánvétes fizetési mód - akár bankkártyás, akár készpénzes - minden esetben 590 Ft.

A pontos szállítási díjakat az alábbi táblázat foglalja össze:

Szállítás módja A rendelés TARTALMAZ legalább 1 db PARFÜMÖT vagy PARFÜM SZETTET A rendelés NEM TARTALMAZ 1 db PARFÜMÖT vagy PARFÜM SZETTET sem, de a végösszeg 15000 Ft felett van. A rendelés NEM TARTALMAZ 1 db PARFÜMÖT vagy PARFÜM SZETTET sem, és a végösszeg 15000 Ft alatt van.
Foxpost ingyenes ingyenes 790
Pick Pack Pont ingyenes ingyenes 790
Házhoz szállítás 590 790 1390

1.3. A kiszállítás várható teljesítése

A rendeléseket 2-5 munkanapon belül tudja cégünk teljesíteni. Nem saját raktárkészletről dolgozunk, így a rendelt termékek beszerzése minimum 1 munkanpot igénybe vesz. Egyes kozmetikumok beszerzési ideje hosszabb időbe is telhet, ebben az esetben mindenképpen értesítjük vásárlóinkat.

1.4. Kiszállítás módja

Három szállítási mód közül választhat:
1. Házhozszállítás - Express One Hungary futárszolgálattal.
Ebben az esetben a szállítás 2-5 munkanapon belül történik, munkanapokon 8-17 óráig, így kérjük, olyan szállítási címet adjon meg, ahol ebben az időintervallumban valaki át tudja venni a küldeményt. Ha bármilyen hozzáfűznivalója van a szállításhoz, kérjük a „Megjegyzés” rovatba írja be, az ott megjelenő üzeneteket továbbítjuk a futárszolgálatnak. 
A szállítás napján az Express One futárszolgálat küld egy sms értesítést a megadott mobil számra.
Ha a szállítás napján nem áll módjában a megadott címen tartózkodni, a csomagot az utánvét összegének kifizetése ellenében bármely megbízottja átveheti, csak kérjük biztosítsa, hogy valaki tartózkodjon a megadott címen, és legyen nála elegendő összeg a csomag átváteléhez.
Sikertlen kézbesítés esetén az Express One-os futár a következő munkanapon újabb kísérletet tesz a csomag átadására. Amennyiben másnap sem sikerül a kézbesítés, a csomagot visszaszállítják hozzánk.
Budapest egyes területeire a BestFut futárszolgálat szállítja a csomagot a gyorsabb és biztonságosabb kézbesítés érdekében. Ez esetben a szállítás napján a futár kézbesítés előtt telefonál a megadott telefonszámra.
2. Pick Pack Pont alternatív futárszolgálattal 
Amennyiben a megrendelőlap kitöltésekor ezt az opciót választaja, a megjelenő listák alapján ki tudja választani az Ön számára legmegfelelőbb helyszínt (általában újságosok, benzinkutak, bevesárláközpontok üzletei), ahova majd személyesen mehet el, amint kapott sms és/vagy e-mail-t a Pick Pack Pont-tól, hogy megérkezett a csomagja. 
Az üzenet megérkezésétől számítva 5 naptári nap áll rendelkezésére, hogy átvegye csomagját az adott pont nyitvatartási idején belül bármikor.
Pick Pack Pont-ra való szállítás esetén a szállítási idő Budapestre 2-5 munkanap, az ország más területeire 3-6 munkanap.
3. Foxpost csomagterminálra szállítással
Amennyiben a megrendelőlap kitöltésekor ezt az opciót választaja, a megjelenő ablakban ki tudja keresni, hogy melyik Foxpost automatába szeretné kérni a csomagot. Ha sikeresen megtalálta, és rákattintott a térkép alatti „Kiválasztom” gombra, akkor a Szállítási adatok mezői automatikusan kitöltődnek.
2-5 napon belül, amikor odaér a csomag a kiválasztott automatába, érkezik egy sms a megadott telefonszámra, benne a kóddal, mellyel az automata ajtaját lehet kinyitni.
Fontos: Ha a fizetés NEM előre történik - tehát nem Barion rendszeren keresztül -, akkor az automatánál csak bankkártyás fizetésre van lehetőség!

1.5. Fizetés

A parfümök kifizetése történhet a vásárláskor weboldalunkon ingyenesen, online bankkártyás előrefizetéssel Barion rendszeren keresztül.

Illetve a csomag átvételekor az alábbi módokon lehetséges utánvét kezelési díj ellenében:

- Házhozszállítás esetén készpénzes vagy bankkártyás utánvéttel a futárnak fizetve

- Csomagponton lehet készpénzes utánvéttel, illetve ha az átvevő pont adottságai engedik, bankkártyával fizetve

- Csomagautomatából kizárólag bankkártyás fizetéssel 

1.6. Átvétel

Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy a csomag átvétele előtt mindenképpen győződjenek meg róla, hogy a külső csomagolás bontatlan, sértetlen. A vevő a csomagot csak abban az esetben tudja kibontani, tételesen átnézni, ha azt már kifizette!

1.7. Sikertelen csomagátvétel

Házhozszállításnál, amennyiben a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, a futárszolgálat a következő munkanapon újra megkísérli a kiszállítást. Amennyiben ekkor sem sikerül a csomag átadása, úgy visszaszállítják a csomagot hozzánk.

A Pick Pack ponttól a csomag érkezéséről SMS és e-mailes értesítést kap amint megérkezett a kiválasztott pontra, és onnantól számított 5 napon belül tudja átvenni a csomagot. Amennyiben ezt nem teszi meg, visszaszállítják nekünk a csomagot.

A Foxpost automatába kért csomag átvételére 3 naptári nap áll rendelkezésre. Amennyiben ez idő alatt nem történik meg, úgy visszaszállítják nekünk a csomagot.

1.8. Házhozszállítás időintervalluma

A házhozszállítás 8-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol a fenti időintervallumban elérheti a futár!