Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Calvin Klein Parfüm

Calvin Klein világszerte ismert farmernadrágjairól, fehérneműiről és parfümjeiről: 1981 óta számos sikeres illatot dobott piacra, amelyek sokak számára megragadják megjelenésük évtizedeinek szellemiségét.

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Kollekció
mutass többet...mutass kevesebbet...
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

Úgy tartja a mondás, hogy mindenkinek volt vagy lesz legalább egy Calvin Klein parfümje. Az amerikai CK márka nem csak az utcai ruházatban és alsóneműk világában cseng ismerősen, hanem a parfümök világában is, hiszen 1981-től napjainkig rengeteg parfüm jelent meg e márka neve alatt. A Calvin Klein név egyet jelent az amerikai életérzéssel, ezért örvend olyan nagy népszerűségnek nemzetközi szinten is. Ma már Amerikán kívül Franciaországban és Spanyolországban is gyártják közismert parfümjeit.

A legnevesebb amerikai divattervező 1942-ben született, majd a New York-i divatiskolát elvégezve megalapította cégét 1968-ban. Mára az egyik legnépszerűbb farmer és casual ruházattá nőtte ki magát, melyben nagy szerepe volt provokatív, olykor botrányos reklámjainak. Rajongói és reklámarcai közé tartozik Mark Wahlberg, Kate Moss, Eva Mendes, David és Victoria Beckham és Brooke Shields, akitől e legendás mondás származik: „Semmi nem állhat Calvin ruháim és közém!”

Parfümbirodalma több, mint 40 éve töretlen sikereket ér el, gyakorlatilag az eladási toplisták örökös tagja. Első, mára már kultikussá vált illata az Obsession (Megszállottság) volt. Mind a nőknek és férfiaknak szánt darab fülledt, erotikus illatjegyekkel teli - nem meglepő, hogy azóta az Obsession több olyan változata is napvilágot látott, mint az Obsession Night, Secret Obsession vagy az Obsessed.

Következő nagy dobása az Eternity volt, mely a romantikusabb rajongókat célozta meg gyönyörűen megkomponált virágos jegyeivel. A nagy sikerre való tekintettel az Eternity-nek azóta számos különböző változata jelent meg: főként nyári limitált parfümök formájában.

A fiatal, sportos korosztály kedvenc illata lett az 1994-ben megjelent CK One, ami akkor kuriózumnak számított, hiszen az első uniszex, nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott parfüm volt. Azóta a CK One parfüm is kollekcióvá nőtte ki magát, megannyi változata - akár csak az Eternity - elsősorban nyári limitált kiadású parfümökből áll.

A következő évek a kísérletezés évei voltak: ekkor jelent meg a Contradiction, majd a Truth illatpáros, mígnem a cég előállt egy újabb szupersztár illattal, az Euphoria-val. Az Euphoria megjelenése 2005 óta az eladási listákat vezeti, népszerűsége töretlen.Számos változata jelent meg mellette, úgy mint Deep Euphoria, Euphoria Intense vagy az Euphoria Essence. Az Euphoria a fülledt éjszaka illata, virágos és orientális jegyek olyan finom harmóniában állnak össze, hogy viselője a hétköznapokban is csábosnak érezheti magát.

Calvin Klein 2010-ben megjelent, visszafogott illata - a Beauty - az elegánsabb, érettebb nőket célozza meg.