Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Férfi kozmetikumok

A férfiak bőre ugyanúgy törődést igényel, mint a nőké – felszámolás alatt állnak azok a sztereotípiák, amelyek szerint ez ne lenne így. Ugyanúgy megérdemlik az ’erősebbik’ nem tagjai is, hogy jól érezzék magukat a bőrükben.

A megbélyegzések, a társadalmi normák minden területen nyomást jelentenek, és sok helyen meg is dőlnek. A macsó és férfias képbe nem igazán férnek be a mozivásznon a piperecuccok – pedig pont az öltözőben tömkelegével találjuk meg a férfi kozmetikai termékeket. Hiszen a hölgyek is bevallják, hogy az ideális úriember nemcsak erős, és széles vállú, hanem ápolt, jó illatú és magabiztos is – ez pedig természetesen azzal jár, hogy nem a faragasztót használja arckrémnek, bármennyire dominánsnak is hangzik.

Újabb tévhit: az arcápolást a férfiaknál nem helyettesíti a borotválkozás. Pont a borotválkozásból fakadó folyamatos irritáció miatt érdemes megfelelő arcápolási rutint alkalmazni az uraknak is, amely csak napi pár perc befektetéssel megtérül. A hidratálással nemcsak a száraz, esetleg viszkető bőrt előzhetjük meg, hanem a ráncok kialakulását is. A férfi arcszérumok, bőrradírok alkalmazása is ugyanilyen meghatározó, és ne feledkezzünk meg a kezekről sem! Főleg a durva fizikai munkától a bőr kirepedezik, kiszárad, lényegesen egyszerűbb a megelőzés. A szakállápoló kozmetikai termékek reneszánszukat élik, egyre több márkánál jelennek meg – abszolút pártolandóan, hiszen a gondozott arcszőrzet vonzó bármelyik úr esetében. 

Ha nem merik megkérdezni az ebben a témában talán tájékozottabb hölgyeket, örömmel segítünk választékunkkal! Válassza bátran például az Ahava termékeit, amelyek természetes összetevőkkel és Holt-tengeri ásványokkal ápolják az igénybe vett bőrt. A Naturica Siberica hasonlóan értékes, vegán termékei nemcsak bio gyógynövényekből készül, de az urak számára is tetszetős, fekete csomagolásban érkezik, holografikus állatportrékkal. A Dr. Organic termékek is egyre kevesebb bemutatást igényelnek, hiszen minőségük kapcsán rendre népszerűbbek. Bárhol is kezdi, tapasztalni fogja a különbséget.