Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Különleges kiszerelések

Megfelelő ajándékot keres? Apró, mindennapi figyelmességként meglepetést okozhatunk a mini parfümök egyikével, alkalomra az ajándékszettek igazán kiválóak, míg utazásra vagy táskába bedobósnak a zsebparfümök közül válogathat kedvére.

Szűrések
Márkák
mutass többet...mutass kevesebbet...
Kollekció
mutass többet...mutass kevesebbet...
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

A parfüm az egyik legszemélyesebb ajándék – illatokhoz emlékeket vagy akár személyeket is kötünk. Ha izgalmas, egyedi vagy a szokásosnál is dekoratívabb változatra szeretnénk szert tenni, a különleges kiszerelések közt rálelhetünk a tökéletes megoldásra.

Az ajándékszettek közt egyaránt találhat kisebb-nagyobb kiszereléseket. Az elegáns díszdobozokban a parfüm mellett dezodorok, testápolók, tusfürdők, after shave-ek, mini parfümök, vagy olyan ajándéktárgyak is társulhatnak az illatokhoz, mint kulcstartó, neszeszer, dekorkozmetikum…stb. – hölgyeknek és uraknak egyformán tökéletes választás. 

Parfümgyűjtők részére érdekesek lehetnek a mini parfümök, melyek üvegükben teljes vagy megközelítőleges mása nagyobb kiszerelésű testvéreiknek. Méretüknek köszönhetően akár színházi kistáskába is ideális kiegészítők lehetnek.

A limitált kiadású parfümök szinte mindig óriási sikert aratnak – ha esetleg egy ilyen nyeri el tetszésünket, érdemes nagyobb kiszerelésben beszerezni, mert sajnos nem sokáig maradnak gyártásban. Valódi kuriózumok többnyire mind megjelenésükben, mind illatukban – érdemes hát gyorsan lecsapni rájuk!