Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Intenzív hajápolás

Megfelelő tápanyagok híján a haj sprőd érzetű lesz, könnyebben töredezik és gubancolódik – érdemes megelőzni ezt egy-egy heti rendszerességű intenzív kúrával. A szépségápolási rutinunkba építsük be a hajvégápolást és a szérumokat – ha már meg is történt a baj, nem kell azonnal az ollóért nyúlni!

Több oka lehet a haj károsodásának, akár mechanikusan vagy kémiailag, vagy kombinálva. Ha nem minden nap mosunk hajat, de reggelente formázzuk, a rétegek összeadódhatnak, hőhatással kombinálva  a haj és a fejbőr nem lélegezhet - a haj ezáltal könnyebben törik. Több hajformázó termék létezik már azzal a céllal hogy helyettesítse a közvetlen hővel dolgozó hajformázókat: próbáljuk meg hajunk egészségének megóvása végett ezeket is, rövidebb idő alatt hasonló frizurát alkothatunk. Érdemes odafigyelni az étkezésünkre is: tartalmazzon cinket, vasat, A-, E- és C-vitamint és biotint, mindre szüksége van a szervezetüknek, a hajunknak pedig különösen!

Főleg a hajfestés jelenti a legnagyobb kémiai kárt – természetesen ebből is azok a világos árnyalatok, amelyekhez szükséges a hidrogénperoxid is. Ha festjük a hajunkat, kiemelten fontos az intenzív hajápolás – rendszeresítsük a hajvégápolók és hajszérumok használatát, hogy a haj szerkezetét visszazárhassuk a kezelések után és a lúgos kémhatás káros hatásait ellensúlyozhassuk. A Natura Siberica bio összetevőkből álló hajszéruma visszaadja a haj rugalmasságát és fényét, vitaminokkal és omega zsírsavakkal védi a külső hatásoktól. A Dr Organic szérumjai is természetes módon biztosítják az intenzív hajápolást: főleg a téli időszakban engedjük meg magunknak a marokkói argánolaj kényeztetését és hajunk regenerálódását. De ha erre nem is akarunk mindig időt szánni, a Logona hajvégápolóival mindössze pár mozdulat fésülködés után védelmet nyújtani a töredezésre hajlamos hajvégeknek – kiváltképp, ha hosszú a hajunk, vagy nem vágatjuk havonta. Az otthonunk kényelmében is professzionálisan megoldhatjuk a hajápolást, csak a rutinunkon múlik!