Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Önbarnítás

A nyár és a jó idő közeledtével jellemző a szépen lesült, barna bőr, ahogy aranyszemcsésen csillog a napsütésben. De ha még nem elég erős a napfény, vagy nincs időnk szoláriumba menni vagy a strandra kifeküdni, otthonunk kényelmében is kivitelezhető ez a bronzos ragyogás.

Kezdésként szeretnénk mindenképp jelezni: az önbarnító készítmények védelmet nem biztosítanak! Technikailag csak színezőanyagok, ha napozni megyünk, használjunk erre a célra való naptejet vagy fényvédő terméket!

Illetve sajnos azzal is nézzünk szembe, hogy Hófehérkéből nem lesz Beyoncé. Az önbarnítók csak pár árnyalattal képesek sötétebbre módosítani a bőrszínünket, azon túl szinte biztosan tökéletlen és foltos lesz a fedés. Ez a pár árnyalat mégis rengeteget tud számítani a hőségben, vágjunk bele bátran! Érdemes este megejteni ezt a rituálét – a legtöbb barnító csak a hámréteg felső részét színezi el, ezért is kopik gyorsabban. A bőrünket dörzsöljük át szivaccsal és bőrradírral tisztálkodás közben, ezzel csökkenthetjük a foltosodás veszélyét. A barnítót kesztyűvel vigyük fel egyenletesen, körkörös mozdulatokkal, lábfejünktől felfelé haladva. Tartsuk be a száradási időt – általánosságban az is elmondható, hogy utána pár órán belül ne érje testünket nedvesség vagy izzadtság.

Ha még elsőbálozók vagyunk az önbarnítás területén, vagy a önbarnítók közt még nem találtuk meg a Nagy Ő-t, tegyünk egy próbát a Dr. Organic önbarnító habjával. Háromféle árnyalatban érhető el, könnyen applikálható és abszolút hidratáló tulajdonságai miatt vásárlóink és a magunk kedvence is. Bio argánolaj tartalmától pedig különösen selymes tapintású lesz az eljárás után a  bőrünk! Sok termékkel ellentétben a Moroccan Glow önbarnító habot arcra is alkalmazhatjuk, nem tartalmaz tartósítószert vagy színezéket. A napcsókolta, ragyogó bőr ilyen könnyen elérhető!