Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Gyermek fogápolás

A szájápolást időben kell kezdeni! Már az anyatej és a tápszer is sok cukrot tartalmaz, és a tejfogak állapota kihat a későbbi csont fogsorra. A gyermekeknél a megelőzés mellett a rászoktatás is fontos: egy színes, aranyos fogkefe, és egy kellemes ízű, részükre készített fogkrém sokat segíthet.

A babák fogzása 4-7 hónapos korban kezdődik és az egyik legstresszesebb időszak mind a kicsiknek, mind a szülőknek. Hogy rászoktassuk a rutinra és hogy enyhítsük a fájdalmas tüneteket, már ekkor érdemes elkezdeni a szájápolást – eleinte ujjra tekert gézzel vagy erre kifejlesztett, ujjra húzható antibakteriális babafogkefével finoman dörzsöljük át az ínyt. Nagy segítségünkre lehet a hűthető rágóka, a babapiskóta vagy akár a kenyér héja, amellyel a baba magának is tudja dörgölni a fájó részeket. Másfél éves korától azonban már rajzfilmfigurás, puha fogkefével és minimális fogkrémmel elkezdhetjük a közös fogmosásokat fürdés után. Javasolt ekkor még a flouridmentes baba fogkrémeket használni, amíg esélyes hogy lenyeli. A nagyobbak már bátran kaphatnak flouridos fogkrémet, ha a technikát elsajították!

A Logodent-Kids termékcsalád a Logona márka tolmácsolásában kifejezetten a kisgyermekek részére kifejlesztett fogkrémei ideálisak az első évekre: flouridmentes, gyümölcsös ízű, színezék- és tartósítószermentes, a gyerekek igényeire szabva! A Neobio fogkrémek bio összetevői és pompás íze szintén játékká emelik a fogmosás élményét - remek tisztító hatásáról már nem egy kedvező visszajelzés érkezett. A fogkefét cseréljük a kicsiknél két-három havonta – érdemes betegség után is – ha rágcsálná, akkor esetleg többször is. Vezessük be a homokórát vagy időzítőt, de tartsuk szem előtt: az együtt töltött idő a legfontosabb a kicsi számára.