Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Mini parfümök

A szenvedélyes gyűjtők és parfümrajongók kötelező darabjai – az apró üvegcsék a piperepolcok ékei! Ismeretlen az illat vagy gyakran váltogatja a kedvenceit? A legapróbb retikülbe is befér!

Szűrések
Márkák
mutass többet...mutass kevesebbet...
Kollekció
mutass többet...mutass kevesebbet...
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

A mini parfümök apró csodák - kedvenc illatainkat pöttöm formában is megtalálhatjuk! Bár sajnos a kisebb kiszerelés nem feltétlen pénztárcabarátabb nagyobb testvéreinél - ha ismeretlen még az illat, vagy nagyon alkalmilag használja akkor megéri kicsiben tesztelni és használni – hosszú távon is kitarthat egy ekkora mennyiség. A mini parfümök általában 4,5-5 ml-es kiszerelésben érhetőek el – ez egy nagyobb evőkanálnyi parfümnek felel meg, érdemes óvatosan megbontani, mivel mindegyik öntős, nem szórófejes. 

Egyes esetekben a márkák miniparfüm-válogatásokat is kiadnak legsikeresebb illataikból – ezek gyönyörű ajándékok és kuriózumok! De léteznek mini parfüm-szettek is, amelyekben a kis kiszerelésű parfüm testápolóval vagy tusfürdővel társul, esetleg mindkettővel – roppant aranyos variációk minden alkalomra! Az apró üvegek kidolgozottsága és esztétikuma verhetetlen, gyűjtőknek kötelezően ajánljuk: döntsük le a lábáról egy tenyérbe férő picike parfümmel! Szignifikáns illatszerünk ezentúl a legapróbb ridikülben is elkísérhet minket – ez az üveg bátran az öltöny zsebébe is befér!