Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Aromaterápiás készítmények

A természetes illóolajok ellazítanak, enyhíthetik a betegségek tüneteit, felüdülés a testnek és léleknek egyaránt - apró lépés a fizikai és mentális egészségünkért!

Az aromaterápia - bár annak hangozhat - messze nem újkeletű dolog. Nem ezen a néven, de maga az eljárás az ókori Kínáig nyúlik vissza, ahol tudatosan használtak növényi eredetű illatokat a közérzet befolyásolásához. Egyiptomban az értékes illóolajokat elsősorban a balzsamozáshoz használták fel, felülmúlhatatlan szakrális fontossága volt - a manapság megtalált sírokban még mindig felfedezhető a cédrusfa illata. 

Hogy az illatok befolyással vannak a hangulatunkra, akár az egészségi állapotunkra, bizonyított tény: akár az ítélőképességünkre és a teljesítményünkre is hatással lehet. Az aromaterápia során az illóanyagok segítenek "pihenni", ellazítanak, kezelhetjük a légzési problémákat, a bőr egészségét is szolgálhatjuk az illóolajokkal (például a teafa olaj hatásos a csípések, aknék, pattanások ellen és gyulladáscsökkentő is) - akár az immunrendszerünket is erősítheti a procedúra. Az olajakat használhatjuk közvetlen bőrre, szaunában, párologtatóban, masszázsként vagy akár fürdővízbe csepegtetve.