Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Arckrémek

Arcápolásunk alapjait meghatározza egy jó arckrém – de mindenekelőtt tisztázzuk magunkban, milyen a bőrünk és mi célt szolgáljon az az arckrém. Éjszaka vagy nappal alkalmaznánk, életkorunk alapján mely arckrémek bizonyulnak alkalmasnak, vagy épp állagra, felszívódási időre mi felel meg igényeinknek.

Szűrések
Márkák
mutass többet...mutass kevesebbet...
Termékcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

Történelmünk a során hölgyek és urak különböző technikákat dolgoztak ki az arcbőr megóvása és a ráncok elkerülése végett. Kleopátra a szamártejre esküdött; Báthory Erzsébetnek teljesen más ötletei voltak, amiket itt helyben elítélünk és határozottan nem ajánlunk; a középkorban a vörösbor volt a bestseller, hámlasztó hatásának köszönhetően teljes joggal! Az arckrémek többezer éves fejlődés után kerültek jelenlegi konstrukciójukkal kis tégelyeikbe és tubusaikba. Ma már figyelembe veszik a bőr tulajdonságait is, egyénre szabott terméket választhatnak az érzékeny, száraz, zsíros vagy problémás bőrűek – hiszen sok esetben ugyanazok az összetevők ápolják bőrünket, de nem mindegy, milyen arányban.

Egyben az összes bőrtípus megegyezik: a természetes összetevőket tartalmazó arckrémeket mind szeretik! Ezért kerültek válogatott ligánkba a Dr. Organic és az Ahava készítményei. Utóbbi termékcsaládja a Holt-tenger ásványi kincseivel dolgozik, feltárván a tápanyagokban, kíméletes hidratálás egy teljesen új formáját. Serkenti a bőr természetes anyagcseréjét és funkcióit, hatására gyakorlatilag újjászületik bőrünk. A Dr. Organic bioaktív alapanyagaival az egyik legjobb arckrém választékkal jeleskedik a piacon – állatkísérlet-, vegyszer- és tartósítószer mentes kozmetikumai több nívós díjat is elnyertek már, nem is beszélve vásárlóink bizalmáról.

Az organikus, bőrimádó arckrémek preferálóinak ajánljuk figyelmébe a Natura Siberica termékeit – a kaviár és a vadon gyűjtött gyógynövények házasságából olyan natúrkozmetikumok születtek, melyeket bátran kínálunk bárkinek! Feszesít, méregtelenít és intenzíven hidratálja az igénybevett bőrt. Felejtsük el a botoxot és önmagunk kínzását, ha egy természetes és jó illatú krémmel kényeztethetjük akár este, akár reggel arcbőrünket!