Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Arckrémek

Arcápolásunk alapjait meghatározza egy jó arckrém – de mindenekelőtt tisztázzuk magunkban, milyen a bőrünk és mi célt szolgáljon az az arckrém. Éjszaka vagy nappal alkalmaznánk, életkorunk alapján mely arckrémek bizonyulnak alkalmasnak, vagy épp állagra, felszívódási időre mi felel meg igényeinknek.

Történelmünk a során hölgyek és urak különböző technikákat dolgoztak ki az arcbőr megóvása és a ráncok elkerülése végett. Kleopátra a szamártejre esküdött; Báthory Erzsébetnek teljesen más ötletei voltak, amiket itt helyben elítélünk és határozottan nem ajánlunk; a középkorban a vörösbor volt a bestseller, hámlasztó hatásának köszönhetően teljes joggal! Az arckrémek többezer éves fejlődés után kerültek jelenlegi konstrukciójukkal kis tégelyeikbe és tubusaikba. Ma már figyelembe veszik a bőr tulajdonságait is, egyénre szabott terméket választhatnak az érzékeny, száraz, zsíros vagy problémás bőrűek – hiszen sok esetben ugyanazok az összetevők ápolják bőrünket, de nem mindegy, milyen arányban.

Egyben az összes bőrtípus megegyezik: a természetes összetevőket tartalmazó arckrémeket mind szeretik! Ezért kerültek válogatott ligánkba a Dr. Organic és az Ahava készítményei. Utóbbi termékcsaládja a Holt-tenger ásványi kincseivel dolgozik, feltárván a tápanyagokban, kíméletes hidratálás egy teljesen új formáját. Serkenti a bőr természetes anyagcseréjét és funkcióit, hatására gyakorlatilag újjászületik bőrünk. A Dr. Organic bioaktív alapanyagaival az egyik legjobb arckrém választékkal jeleskedik a piacon – állatkísérlet-, vegyszer- és tartósítószer mentes kozmetikumai több nívós díjat is elnyertek már, nem is beszélve vásárlóink bizalmáról.

Az organikus, bőrimádó arckrémek preferálóinak ajánljuk figyelmébe a Natura Siberica termékeit – a kaviár és a vadon gyűjtött gyógynövények házasságából olyan natúrkozmetikumok születtek, melyeket bátran kínálunk bárkinek! Feszesít, méregtelenít és intenzíven hidratálja az igénybevett bőrt. Felejtsük el a botoxot és önmagunk kínzását, ha egy természetes és jó illatú krémmel kényeztethetjük akár este, akár reggel arcbőrünket!