Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Bőrradírok

A bőrünk egészsége akár a zuhanyozás alatt is elkezdődhet: a megfelelő tusfürdő mellett a bőrradírozás /peeling/ is fontos. Indítsuk meg a vérkeringést, frissítsük fel a hámréteget és élvezzük a mennyei illatokat!

A bőr külső rétege folyamatosan megújul - az új sejtek felfelé haladnak a hámrétegben, majd igénybevételüktől függően négy-hat hetes időszakot követően lehámlanak. Előfordulhat, hogy az elhalt sejtek nem válnak le teljesen: ez pedig kiszáradt bőrt és eltömődött pórusokat eredményezhet. A bőrradírozás (peeling) célja ennek a folyamatnak a felgyorsítása és elősegítése.

A természetes összetevőkkel készített bőrradírokkal biztonságosan és hatékonyan távolíthatjuk el az elhalt hámréteget, és állíthatjuk vissza bőrünk egészséges, élénk ragyogását. A bőrradírozás segítséget nyújthat abban is, hogy a hidratáló krémek és a szérumok hatóanyagai jobban felszívódjanak, majd annak mélyebb rétegeiben fejtsék ki jótékony hatásukat - sőt, önbarnítás előtt kötelező jellegű, hogy elkerüljük a foltosságot. A rendszeres bőrradírozás segíthet megelőzni az eltömődött pórusokat, aknékat, hosszútávon pedig fokozhatja a kollagéntermelést, ami a ragyogó és élénk bőr kulcstényezője. Összetevőitől függően az Organic shop nagyszerű bőrradírjai közt találhatunk bőrmegújító, tonizáló, feszesítő hatású termékeket is - az Ahava tengeri sóval és a Holt-tenger ásványaival dolgozik a puha, hidratált és ragyogó bőrért. A Dr. Organic tubusos bőrradírjai a kiemelt hatásuk mellett könnyen kezelhetőek csúszós kézzel is - a Skin Super Good bőrradírjai pedig nemcsak vegán összetételűek, de lenyűgöző illatúak is!