Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Boucheron Parfüm

Frédéric Boucheron 1858-ban alapított meg ékszerházát Párizsban. A tehetséges ékszerészt hamarosan a legjobbak között emlegették. Habár a gyémántvésés mesterének tartották, előszeretettel alkalmazott színes drágaköveket (türkiz, lápisz lazuli, jáde stb) alkotásaihoz. Inspirációt a régi korok világából és az újabb irányzatokból (art deco, art nouveau) egyaránt merített. Tehetségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy megrendelői között említhette a III. Sándor orosz cárt és az angol királynőt is. Természetesen sok hírességet is találunk a Boucheron-rajongók táborában. Eva Longoria, Cameron Diaz, Kristin Thomas Scott, Rachel Weisz vagy Diane Kruger is az ékszerház visszatérő vásárlói.

Az ékszerek mellett órákat is készít a Boucheron márka, első parfümjük pedig 1988-ban jelent meg. Mindegyik illatuk egy időtlen alkotás, a francia elegancia megtestesítője, amely magán viseli a Boucheron-ház szellemét. Kifinomultan megtervezett parfüm üvegeik ékszereikre emlékeztetnek.

Klasszikus virágos-orientális Boucheron parfüm, amelyet a párizsi aranyművesek művei ihlettek. Ennek köszönhetően a parfümös üveg gyűrű formájú. Édes virágos-gyümölcsös alapjegyei fűszeres bazsalikommal és kesernyés muskátlival keverednek, amelyet az ylang-ylang, a tubarózsa, a pitypang, a narancsvirág tesz még intenzívebbé. Férfi párja a citrusos-aromás Boucheron for men 1991-ben jelent meg .

A legendás és egzotikus Jaipur parfüm egy mesés és rejtélyes utazásra invitál bennünket. Gazdag virágos illatjegyei édes gyümölcsös jegyekkel egy érzéki parfümöt hoznak létre. Üvege gyönyörű karkötőt formáz. A Jaipur Homme négy évre a női változat után jelent meg 1998-ban. A szexi és fűszeres Jaipur Homme folytatja a hagyományt, meglepetésekkel teli orientális parfüm.

A 2004-es megjelenésű Trouble parfüm, igazi fegyverként hat a nőn, aki viseli. A férfi, aki megérzi a Trouble illatát, komoly bajban van, soha nem fog szabadulni a nő bűvköréből. A friss orientális parfümben a szenvedélyes fás jegyek ötvöződnek mély és érzéki virágos jegyekkel.

B de Boucheron parfüm a borsra, osmanthusra és szantálfára épülő klasszikus fás-virágos kreáció, mint mindig a legjobb minőségű alapanyagokból készült. A parfüm üvegét az ékszerház Exquises Confidences kollekciója ihlette.

Miss Boucheron a fiatalabb korosztályt megcélzó virágos parfüm, illatjegyei rózsabors, bergamott, rózsa, ibolya, szarvasbőr, cédrusfa és pézsma. A nőies és játékos parfümmel úgy érezhetjük magunkat, mint Alíz Csodaországban.