Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Fürdőszerek kicsiknek

A szakemberek a babák és gyermekek esetében változó gyakorisággal ajánlják a fürdést, egy dologban azonban egyetértenek, hogy kifejezetten a kicsiknek kifejlesztett, érzékeny bőrre való fürdőszerrel álljunk csak neki a feladatnak.

A magzatvíz után már a levegő is szárító hatással van a kisbabák bőrére: hetekbe-hónapokba telik, míg a megfelelő védelem kialakul a kórokozók és a száradtság ellen. Addig a mi felelősségünk a védelmet megadni, amire szükség van, így természetesen nem használhatjuk a saját tusfürdőnket. A baba és gyermek fürdetés tekintetében a szivacsos letörléstől a heti egy-kettő alkalmon át a mindennapos pancsolásig mindenféle variációban olvashatóak a tanácsok. 

A csecsemők extra gondoskodásához ajánljuk az elmaradhatatlan sárga gumikacsát, egy spriccelős vízicsillagot és a Logona vagy a Schüssler bababarát fürdetőszereit! A bio összetevőkből álló babafürdető gyengéd a baba bőréhez, krémes texturája és természetes anyagokból nyert illata pedig megnyugtatja a kicsiket. Fürdetés közben is olajakkal táplálja a bőrt, nem kell félteni a kiszáradástól – ráadásul a Schüssler babafürdető tartalmaz minden ásványi sót, amely szöveti szinten biztosítja a vízháztartás egyensúlyát. Az ellenőrzötten 36-38 fokos vízben szivaccsal, körkörös mozdulatokkal, finoman töröljük át a kicsit, fürdés után nagy, meleg törölközőben könnyed, tapogató mozdulatokkal szárítsuk meg. A testápoló és a popsikrém használata előtt mindenképp ejtsünk meg egy szakszerű csikimanót!