Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Manapság igen divatosak a különböző kozmetikai szettek, melyek kiváló ajándékok többek közt karácsonyra, szülinapra, anyák napjára, de akár magunkat is meglephetjük velük. A legtöbb kozmetikumokkal foglalkozó cég termékkínálatában találkozhatunk különféle szezonálisan kapható kozmetikai szettekkel.

A kozmetikai szettek általában egy termékcsalád különböző, kapcsolódó termékeit tartalmazzák. Természetesen nem csak a nőknek, hanem a férfiaknak is készülnek kozmetikai szettek. Mi hölgyek – de talán az urak is – mind ismerjük azt a kellemes izgalmat, amit egy ilyen dobozka kibontásánál érzünk. Még akkor is, ha tudjuk mit tartalmaz: a sok kis kiszerelés egy márkán, termékcsaládon vagy illaton belül, az esztétikus elrendezés, maga a doboz mind-mind olyan, ami egy tubuson kívül oly sokat ad hozzá az összképhez. A kozmetikai szettek ízléses csomagolásuknak köszönhetően szép és praktikus ajándékok lehetnek.

Oldalunkon a népszerű gyártók kozmetikai szettjeit kínáljuk kedvező árakon. Megtalálhatóak nálunk az Organic Shop színes-illatos szettjei, melyek igazi lendületes, trópusi vibrációval töltik meg a levegőt. Az Ahava mutatós dobozkái igazi ásványokkal teli kincseket rejtenek, bármelyik összeállításban is választunk közülük. Kényeztetés, törődés, minőség dekoratív köntösbe bújtatva.