Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Férfi tisztálkodás

Reggeli napindító, frissítő és vérpezsdítő zuhany, vagy esti meleg, kényelmes, áztató fürdés? A férfiak számára is a stressztől, piszoktól való megszabadulás szeánsza a tisztálkodás – felkészülés a napra vagy a pihenésre. Nemcsak tisztálkodást jelent, de revitalizálást, lelki ráhangolódást is.

Ismerjük azokat az urakat, akik véletlen se keverednének oldalunkra, és nem is ismerik fel, hogy száraz vagy érzékeny a bőrük. Így aztán elismeréssel adózunk azoknak az uraknak, akik igazán gentleman módján ismerik a csíziót, de mondjuk elsősorban azért, mert odafigyelnek párjukra vagy hölgyismerőseikre, akik ilyesmiről is diskurálnak. Ugyanakkor üdvözöljük azokat is, akik tudatosan vásárolnak és utánanéznek, mire van szüksége a bőrüknek. Amennyiben magára ismert valamelyik leírásból, úgy Önnek ajánljuk választékunkat férfi tisztálkodás kategóriában, Ahava, Dr. Organic vagy Natura Siberica márkákban – illatban, tisztálkodási hatásfokban, összetevőkben és hidratálásban egyaránt osztályelső készítmények, mind az Ön kényelmét szolgálva. 

Mármint hogy értve kényelmes? Először is összetevőkben: nem kell utánajárni a bőrére esetleg ártalmas vagy szárító alapanyagoknak. Mindhárom cég kizárólag természetes, natúr összetevőkkel dolgozik: az Ahava bőrnyugtató ásványi anyagokkal frissíti fel bőrét, a Dr. Organic bio ginzeng- és aloe vera kivonattal és koffeinnel indítja a napot, a Natura Siberica pedig vadon termett gyógynövényekkel és C vitaminnal gazdagított termékei gondoskodnak a napi hidratálásról. Illatban is a visszafogott, kellemesen maszkulin jegyek dominálnak mindnél – inkább friss az Ahava és a Dr. Organic, kissé fűszeresebb a Natura Siberica White Bear és a Fury of the Tiger illata. 

Az is a kényelmet jelenti, hogy a hidratálás már a tusolás alatt elkezdődhet, normál vagy minimálisan száraz bőr esetén kevesebb lépésben megoldható a bőrápolási rutin. És hogy a komfortot növeljük, összegyűjtöttük a legjobb férfi tisztálkodószereket egy oldalra, és még csak ki se kell mozdulni értük – házhoz küldjük Önnek a frissességet!