Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Speciális termékek

Webáruházunkban nem csak a legnevesebb illatokkal találkozhat, hanem izgalmas feromonos parfümök, buja fürdőbombák, tölthető parfüm spray-k is várják – vagy ha szabad utat engedne valamely szerette választásának, ajándékutalványaink közül is választhat!

A parfümös speciális termékek között igazi különlegességeket sorakoztattunk fel, mint például a vágykeltő párnaspray, amellyel illatosíthatjuk ágyneműnket vagy akár fehérneműinket – vagy a feromonos fürdőbombák, melyek játékos és izgalmas illatukkal kész ünneppé teszik a fürdést a randik előtt! A feromonos parfümök esetén megoszlanak a vélemények, de az biztos, hogy senkit sem hagynak hidegen – saját, egyéni illatunkat, feromonjainkat erősítik fel, így tesznek még vonzóbbá bennünket. 

Közeledik egy szülinap, névnap, Valentin-nap vagy karácsony? Kifogyott az ajándék ötletekből? Távol van szerettétől? Szeretne valami értékeset ajándékozni? Ilyen esetekre ajánljuk a Parfümcenter ajándékutalványt! Kényelmes, gyors megoldás, és garantáltan örömet okoz!