Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Baldessarini Parfüm

A Baldessarini közönsége maga határozza meg a játékszabályokat és korlátokat, hű önmagához és törekszik a szabadságra. Éld meg te is ezt az életörömöt a Baldessarini illataival!

Az 1993-ban alapított német márka Werner Baldessarini, a Hugo Boss volt igazgatója nevéhez fűződik - de az életérzés, amit közvetíteni akar a cég, az egy még korábbi éra. A háború utáni újjászületés, Hollywood felemelkedése -  ez az az idő, amikor a Los Bravo "Bring a Little Lovin" vagy Roy Head "Treat Her Right" című művének hangja visszhangzik a Cadillac Coupe Deville hangszóróiból. A szabadság vágya, a férfi és a fiú közti különbség - ezek mind a mozgatórugói a Baldessarini által képviselt értékeknek. 

Az illataik is erről árulkodnak - az egyik első parfümük, a Baldessarini Eau de Cologne klasszikus, elegáns és férfias. Az parfüm összetétele sokkal egyszerűbb, mint a Baldessarini más illatainak összetétele: egy virágos, fás és fűszeres jegyekkel keveredő illat, amely a keserűnarancs és a tangerin frissítő citrusos aromáival kezd. Az illat közepén a fűszeres jegyek dominálnak, amelyben a kamilla és a szegfűszeg nagy szerepet játszik. Alapjegyei közé tartoznak a dohány, a pacsuli és a pézsma, amelyek gazdag és érzéki érzést adnak.

A Baldessarini Nautic Spirit egy friss és érzéki illat, amelyet 2014-ben jelent meg. Az illat egyesíti magában az eleganciát és a frissességet, amely tökéletes választás azoknak a férfiaknak, akik a tenger és a vitorlázás iránt érdeklődnek, és szeretnék magukkal vinni az élményt az illatukban. Az illatán túl az üveg is eszményi - az iránytű minta és a fa betét a szórófejnél kalandra hív!