Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Termékek problémás bőrre

Szögezzük le, a tökéletes bőr ritka! A bőrnek textúrája van, apróbb hibái, törekednünk kell hát az ápolására és hogy tegyünk hibái ellen, de ne fotómanipulációval vagy vastag alapozó réteggel, hanem a kifejezetten problémás bőrre kifejlesztett kozmetikumokkal!

A filterek és a photoshop korában az önbizalomhiány szinte betegségként lép fel, holott a címlapszerűen tökéletes bőr gyakorlatilag nem létezik. 

A legtöbbet a bőrünkért – igen elcsépelt sláger, de nagyon igaz – a táplálkozásunkkal tehetünk. Kerülendő a túlzott cukor- és sóbevitel és a zsíros ételek, ugyanakkor kortól, bőrtől függetlenül nagyon fontos a napi folyadékbevitel - minimum két liter szükséges. Emellett a bőrre hatással van az alvásunk mennyisége, minősége, a stressz, illetve a problémás bőr okai közt találjuk a helytelenül végzett bőrápolást is. Természetesen tinédzserkorban a legnehezebb a problémás arcbőr karbantartása, de a megfelelő tisztítás és kezelés sokat segíthet.

A hirtelen hormonváltozások a faggyútermelést is megbolondítják – az olajok és zsírok megrekednek a felszín alatt és pattanások kialakulását eredményezi. Az első lépés egy jó arclemosó. Ez egy könnyen beiktatható lépés a fürdés-zuhanyzás közben: összehúzza és megtisztítja a pórusokat, így megvédi a kórokozók bejutásától. Eltávolítja az elhalt hámsejteket és a feleslegesen felhalmozott faggyút a felszínről, így a bőr újra lélegezhet. Egy problémás bőrre való arckrém következhet: a bio alapanyagok segíthetik a bőr regenerálódását és egyensúlyba hozását. A lényeg nem a szárítás, hanem a megfelelő hidratáció! A helyi kezelés is megfontolandó, több ecsetelő létezik már erre, amelyek akár egy este leforgása alatt hatásosan veszik elejét a kellemetlen dudoroknak. 

A Dr. Organic Skin Clear termékei az egyik legerősebb antibakteriális természetes anyaggal küzdenek a tiszta bőrért: a teafaolajjal. Ez a hatásos fertőtlenítőszer több évszázados használatra tekint vissza, baktériumok és vírusok ellen egyaránt bevethető. A problémás bőr kezelésében nagy szerepet játszik a szalicilsav is, gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt több kozmetikum alapanyaga. Mindezt megfűszerezve citromolajjal, aloe verával, uborka-, fűzfakéreg- és kamillakivonattal ütős csapatot kapunk, amely kíméletesen, de hatásosan segít a bőr kezelésében: felnőtteknek és kamaszoknak egyaránt.