Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Kéz- és lábápoló szerek

A bőr- és a testápolás története ősi hagyományokra tekint vissza. Ezen belül a kéz bőrének ápolása fontos feladat volt már az ókorban is, ezért már akkor használtak kézkrémet az emberek.

Az ókori görögöknél rózsa, bazsalikom, pézsma és citrusolaj képezte a kézkrémek alapját. A rómaiak olívaolajból, méhviaszból és szójából készítettek kézkrémet. 

Mivel a kezünkön található bőr fokozott igénybevételnek van kitéve, manapság is nagyon fontos a kézápolás és a kézkrémek használata. Az arcbőrünk mellett a kezünkön található bőrréteg is legtöbbször fedetlenül marad, így nincs, ami védje a környezeti hatásokkal szemben, sőt a kezünkkel érünk hozzá mindenhez, így érthető miért fontos dolog a kézkrém használat. Mivel a kezünkön található bőr a fokozott igénybevétel miatt hajlamos érdessé, keménnyé válni, ezért is fontos a kézkrémek általi hidratálás és puhítás.

Volt idő, mikor a testápolókat használták kézkrémként, mára azonban vannak kifejezetten a kezünk bőrére kifejlesztett kézkrémek. Ezek a kézkrémek táplálják, puhítják és hidratálják bőrünket, megvédenek a kiszáradástól és egy olyan védőréteget képeznek a bőrünkön, amely ellenállóbbá teszi azt a külső hatásokkal szemben.

Webáruházunkban a kéz- és lábápoló szerek kategóriában nem csupán kézkrémekkel, hanem lábkrémekkel is találkozhat, hiszen manapság már speciálisan a talpunk és lábfejünk bőrére kifejlesztett krémekkel kényeztethetjük bőrünket. Ezek a lábkrémek a kézkrémekhez hasonlóan intenzíven hidratáló összetevőket tartalmaznak, melyek puhítják és ápolják a járás és a cipő által megviselt lábbőrt.

Oldalunkon kaphatók a különleges AHAVA kéz- és lábkrémek is. Ezek a Holt-tengeri kivonattal dúsított krémek, magas ásványi anyag tartalommal rendelkeznek, így intenzíven táplálják a száraz és érzékeny bőrt. Ezen kéz- és lábápoló szerek egyéb intenzíven tápláló összetevőket is tartalmaznak, melyek képesek regenerálni az igénybe vett, száraz bőrt és nem hagynak zsíros érzést használat után.

Ha alaposan szemügyre veszi kínálatunkat natúr kéz- és lábápoló szereken felül bio termékekkel is találkozhat, amelyek kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak. Ilyen krémek például a Dr. Organic vagy az Organic Shop kéz- és körömápoló termékei, a Natura Siberica regeneráló és nedvességadó hatóanyagokban gazdag kézkrémjei, illetve a Dr. Konopka's vagy a Sante bio kézkrémek.