Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Azzaro Parfüm

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Kollekció
mutass többet...mutass kevesebbet...
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

A tunéziai születésű Loris Azzaro fényűző parti ruháit a divatház 1962-es megalapítása óta a legnépszerűbb sztárok viselik. Többek között olyan hírességeket tudhattak klienseik között, mint Sophia Lauren, Rachel Weisz, Kate Winslet, Nicole Kidman és még sokan mások.

Lélegzetelállító estélyi ruháikon kívül férfi, női kollekciói és kiegészítői is népszerűek. Parfümjeivel pedig talán még nagyobb sikereket ért el, mint ruháival. Az Azzaro parfümök a csábítás alapelemei, amelyeket átitat a mediterrán életérzés, a tunézia tengerpart szeretete. Épp ezért csak a legkiválóbb parfümőrökkel és a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgoznak.

sacLegnépszerűbb Azzaro parfüm, amely 30 év után is töretlen sikernek örvend az Azzaro Pour Homme, amely két teljesen különböző karakterű, de a maga területén kiemelkedő teljesítményű szakember Loris Azzaro és Richard Wirtz által jött létre. Az Azzaro Pour Homme a férfi csábítás titka. Nem meglepő, hogy ennek az aromás-fás-páfrányos, egyszerre klasszikus és modern parfümnek 2009 óta a latin lover, Enrique Iglesias az arca.

Az Azzaro Chrome a második legsikeresebb férfi parfümjük, amelyet a citrus jegyek, a fehér pézsma, a zöldes és vizes akkordok vérpezsdítően frissé, a fás-teás jegyek pedig komfortossá varázsolnak. Tökéletes választás a hétköznapokra.

Azzaro persze nem csak a férfiakra gondolt, érdemes kipróbálni illatpárjait is, amely mindegyik egy fejezet a szerelemes nő és férfi életéből. Az Azzaro Now a szerelembeesés pillanatát idézi meg, az Azzaro Twin azt a momentumot örökíti meg amikor nő és férfi feloldódik érzelmeikben, míg a legújabb, az Azzaro Duo az egymás iránt szenvedélyüket jelképezi.