Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Dr. Organic Kozmetikum

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Kollekció
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

A Dr Organic termékek alig öt éve vannak jelen a piacon, a márka mégis hatalmas sikert aratott a bio és natúr termékeket kedvelők körében. A márka ötlete 2009-ben született meg két angol úriember fejében, s kis idő múlva már kapható is volt az első 3, különleges és természetes anyagokra épülő termékcsomag.  
A Dr Organic alkotóinak fantáziáját az mozgatta, hogy olyan termékeket dolgozzanak ki, amelyek a lehető legjobban hasznosítsák a különböző anyagok legelőnyösebb tulajdonságait.  
Ma már 12 féle Dr Organic termékcsalád érhető el, ezek mindegyik egy-egy speciális hozzávaló köré épül, így találunk például méhpempővel, argán olajjal és manuka mézzel dolgozó fajtákat is.  
Jelenleg Dr Organic talán legnépszerűbb termékei a dezodorok. A többek között a levendula, a gránátalma vagy a teafa illatával ápoló termékek nem tartalmaznak alumíniumot, így akár mindennapos használatra is biztonságosak.  

A Dr Organic termékcsalád ápoló szerek széles skáláját kínálja, így a szépségápolás szinte minden területére találunk itt megfelelő kozmetikumot. Válogathatunk például a különböző fürdőszerek és testápolók között, de olyan speciális célra fejlesztett ápoló termékek között is, mint az argán olajjal dolgozó mellfeszesítő szérum, vagy a méhpempőt tartalmazó, naracsbőr elleni krém.

A testápoló szerek között egyszerre találhatóak meg a kényeztető testvajak, a hagyományos testápoló gélek és az extra száraz bőrűeknek kifejlesztett testápoló olajak, de olyan mindennapos termékek is kaphatók, mint a hagyományos és folyékony szappanok.  

Az elmúlt öt évben a Dr Organic számos vásárlói elégedettségi teszten bizonyított és sokféle termékével, minden igényt kielégítő kínálatával mára Magyarországon is a legkedveltebb márkák között tartják számon.