Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Baba bőrápolás

Mondanunk sem kell, milyen fontos a baba bőrápolás, hiszen a picik bőre különösen érzékeny, kiemelten támadható felület a kórokozóknak és a szárazságnak. A tökéletes védelem érdekében válasszunk hypoallergén és illatmentes baba bőrápoló krémeket.

Fürdés vagy pelenkázás után mindenképp érdemes a popsikrém mellett további baba bőrápoló termék használata is, hiszen a víz a babák bőrére még jelentősebb szárító hatással van, mint a felnőttekére. 

Sajnos akár a gyógyszertári krémek is válthatnak ki a piciknél bőrirritációt, akár bőrallergiát is, ezért minden esetben egyeztessünk a védőnővel és a gyermekorvossal az általunk használni kívánt krémekről! A fürdetés utáni torna, masszázs és krémezés jó alkalom lehet a kötődésre, a játékra és mégis felkészülés a nyugodt pihenésre. A köldökcsonkra kiemelt figyelmet fordítva érdemes a bőrt átkenni egy könnyű testápolóval, amely gyorsan beivódik még öltöztetés előtt. A babák bőrápolásánál figyeljünk oda a ruházatukra is, hiszen a hideg és a durva szövet is ellenség még pici korban – a rugdalózó, a body és ami közvetlen érintkezhet a baba bőrével, legyen puha pamutból, ami engedi lélegezni is a bőrt. 

A Little Siberica termékcsalád a legkisebbeknek készült, a nagyobbak használatára és örömére: a vegán, bio organikus összetevőket tartalmazó babakrém és popsikrém vitaminkoktélokkal és virágkivonatokkal nyugtatja és hidratálja a kicsik érzékeny bőrét - mindennapos használatra ajánljuk, akár már újszülött kortól is!