Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Arcápolás

A tökéletes arcbőr egy jó rutinnal kezdődik – a jó rutin pedig a legkiválóbb arcápolási termékek kiválasztásával és használatával indul be. Kis odafigyelés nemcsak a bőrünket teheti szebbé, de a hangulatunkon és a magabiztosságunkon is nyomot hagy.

Szűrések
Márkák
mutass többet...mutass kevesebbet...
Termékcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

Hogy az arcápolás a mindennapi higiéniánk elengedhetetlen része, nem is szükséges bizonygatnunk. Évezredek óta mind a nők, mind a férfiak esetében különböző krémekkel, maszkokkal, kozmetikai termékekkel és eljárásokkal igyekszünk óvni az arcunkat. Kagylókban, apró kerámiatégelyekben árusították az első arcápoló krémeket, és aranyárban adták – a parfümökhöz hasonlóan sokszor uralkodói és nemesi körökben is nagyra értékelt ajándék volt.

Manapság nem ritka a többlépéses, szigorú arcápolási rutin – nagyon fontos, hogy kiváló minőségű és az arcbőrünk típusának megfelelő termékeket válasszuk. Hiszen teljesen más igénye van a száraz, zsíros vagy kombinált bőrnek: sőt, ezenfelül vegyük figyelembe a károsító hatásokat, amivel kifejezetten találkozhat a bőrünk. Az UV-sugárzás, a szálló por, a hölgyek esetében a smink, sőt, az étkezésünk is befolyásolhatja arcbőrünk állapotát. 

Sarkalatos a termékek használati sorrendje is! Az akár vízálló smink eltávolítása a bőrünkhöz illő arctejjel vagy arclemosóval egyszerű, és már meg is kezdjük arcbőrünk ápolását is. Az arcmosást követően a bőrradírt sokan elhanyagoljuk, pedig az elhalt hámsejtek eltávolításával minden további kezelés jobb eredményeket tud elérni a megtisztult bőrön. A szérumokból pár csepp is elég – speciális összetevői mélyen behatolnak a hámrétegek közé. Befejezésül használjuk kedvenc arckrémünket a puha, hidratált érzésért – vagy alkalmanként érdemes egy arcpakolást feltenni, mely során még intenzívebben juthatnak be a tápanyagok bőrünkbe.

Mindez az Ön szokásain és igényein nyugszik, ehhez szeretnénk a legkiválóbb termékeket biztosítani! Az Ahava Holt-tengeri ásványokból és természetes, hipoallergén összetevőkből készülő kozmetikumaival élen jár az arcápolás terén – palettáján önmagában megtalálunk minden terméket, amire szükségünk lehet. Dr. Konopka's gyógynövényekre épülő receptjei szintén hamar a kedvenceink lettek: a kis észt gyógyszertárból induló kozmetikumok hamar világszerte ismertek lettek, ami nem véletlen. Nem zárják a sort, hanem kiegészítik a Natura Siberica készítményei – a növényi hozzávalókat nem mindennapi módon még „vad gyűjtéssel” szüretelik, hogy a legteljesebb értékű hatást biztosítsák – majd a bio gyógynövények a legmodernebb technológiával feldolgozva kerülnek forgalomba: például tőlünk az Ön polcára.