Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Eau De Toilette

A parfüm különféle illóolajok keveréke alkoholban feloldva, így több típusa is van az illatanyag koncentráció alapján. Az Eau De Toilette (EDT) 5-20%, jellemzően 10% parfümolaj tartalommal rendelkezik. Mindennapos használatra, illetve nyárra ajánlott. Tartóssága 2-3 óra.

Szűrések
Márkák
mutass többet...mutass kevesebbet...
Kollekció
mutass többet...mutass kevesebbet...
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

Az Eau de Toilette – vagy L’eau de Toilette – a „toalettvíz” francia megfelelője. Természetesen magyarul ez ritkán hangzik el; erről az illatszerről jó tudni, hogy átlagosan 8% illóanyagtartalma van / ez ingadozhat 5- és 20 % között is akár/. Ez az arány az arany középút a mindennapi viseletre – elsősorban nappali, munkahelyi illat: nem tolakodóan erős, de érezteti a jelenlétünket. Melegebb időben azonban még esti alkalmakra is ajánljuk! A bőrünktől is függő tartóssága, de egy teljes napig ritkán érvényesül, napközben célszerű ráfrissíteni akár egy zsebparfümből is.

Érdekes módon alkalmanként hiába ugyanaz a neve bizonyos márka Eau de Parfum-jének és Eau de Toilette-jének, a kettő nemcsak intenzitásban, hanem illatra is eltérhet egymástól! Intenzitásától függően az Eau de Toilette megnevezés kiegészülhet további jelzőkkel – a Eau De Toilette Fraiche és a Fresh Eau De Toilette könnyedebb és légiesebb illatra, míg az Eau De Toilette Extrême vagy az Eau De Toilette Intense töményebb koncentrációt takar. Az Eau de Toilette illat talán a leggyakoribb: nem véletlen, hogy a legtöbb limitált kiadás is ebből jön ki! Gyűjtők és parfümkedvelők egyaránt örömmel szerzik be a különleges üvegcséket – mindenképp figyeljük, mert a limitált kiadásokat minimális darabszámban gyártják!