Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Intim higiénia

Az intim higiénia napjaink szőnyeg alá söpört tabu témája, pedig a felnőttek 25-30%-a érintett fertőzésben – és tévedés ne essék, a férfiak ugyanúgy, ahogy a nők! A bőrünkhöz képest az intim zóna mindkét nemnél savas, így védekezik a fertőzések és kórokozók ellen. Erre a közegre vigyáznunk kell!

Átlagos esetben az intim mosakodás kimerül a szappan és a tusfürdő hatáskörében – a bőrünk pH értéke 5.5 körül mozog, ezzel szemben az intim részeken a pH érték 3,8 – 4,5 körül mozog. Ha tusfürdőre vagy más behatásra ez az érték megváltozik, akkor szabad utat kapnak a kellemetlen tünetek és akár betegségek is. Az intim mosakodógélek és krémszappanok erre nyújtanak megoldást: egyensúlyozzák a savas közeget, így megelőzhető egy esetleg fertőzés vagy ha már megtörtént esetleg a baj, segít a gyógyulásban. Rendkívül gyengéd összetevőinek köszönhetően kíméletesen tisztítanak, irritáció esetén nyugtatják a bőrt. 

Pont ezért a PLANETA ORGANICA intim modakodó termékeit ajánljuk a férfiaknak és nőknek, tiniknek és felnőtteknek egyaránt; természetes eredetű összetevőivel biztosítja a mindennapos ápolást, tisztaságot kellemes komfortérzetet nyújt a legkényesebb helyen. A mosakodógéleket csak a nemiszervek külső részein alkalmazzuk! Sajnos a túlzott intim higiénia a visszájára fordulhat: ha elmossuk a természetes védekezőrendszerünket, megint csak kiszolgáltatottak lehetünk az esetlegesen felmerülő egészségügyi problémáknak. Természetesen a megfelelő intim higiénia mellett a pamut, kényelmes fehérneműket preferáljuk és csak hivatalos platformról és szakembertől fogadjunk el információt és tanácsot!