Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Bijoux Indiscrets Parfüm

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Ár szerint
-
2 termék

A Bjoux Indiscrets egy spanyol vállalat, amely főleg erotikus termékek és érzéki kiegészítők gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. a márka védjegye a nőiesség és a kifinomultság, a pikáns fantázia.

Vállalatot három fiatal vállalkozó indította el 2006-ban, de az aprócska cég hamar megerősödött a piacon: a sikkesen szexi termékek már a világ szinte minden pontján elérhetőek. A három vállalkozó nem titkolt célja, hogy ledöntsön néhány szexualitással kapcsolatos tabut és a párok életébe is bevezesse a designer termékeket. 

A Bijoux Indiscrets termékei elegánsak és különlegesek, formáikban virágok, különleges bogarak, állatok testrészei érhetőek tetten. A kollekciókban találunk vágykeltő parfümöket, intim kozmetikumokat, játékszereket is – az alkotók a természetből merítik az inspirációt és arra törekszenek, hogy felébresszék a szunnyadó ösztönöket. 

A Poeme Wild Strawberry nevű parfüm például izgatóan vörös színű és vad szamócás illatú, olyan aurát varázsol a viselője körül, mintha egy gyümölcsöktől illatos réten feküdne.

Az izgalmas formájú, macskafarokra emlékeztető üvegben megbújó Aphrodisia könnyed rózsás, jázminos aromáján kívül egy kevés feromont is tartalmaz, érzéki élménnyé varázsolva minden együtt töltött percet. 

A cég masszázstermékei, a csábítóan gyümölcsös Wild Strawberry, a lágy és édes Butter Caramel, és a rafináltan csokis Dark Chocolate testfestékek dobozába a gyártók egy pennát csomagoltak, amelynek segítségével különleges szavakat hagyhatunk a szerelem pergamenjén.