Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Nature's Kozmetikum

A Nature's Harmony and Wellbeing márka a természet, a szépség és az egészség szeretetében vált valóra - az olaszokra jellemző szenvedély és a világ minden pontjáról válogatott organikus alapanyagok ötvözete!

Noha a márka fiatal, a tényleges munka több mint tizenöt évvel ezelőtt kezdődött és többszáz éves tapasztalatok alapján indult el - a világ minden pontjáról tanulmányozták a növényi eredetű hatóanyagokat, hogy hogyan maximalizálhatóak kedvező hatásaik, és a begyűjtésük fenntartható és helyi közösségekben gyümölcsöző legyen. Az így elkészült termékek bio alapanyagokból és gondos odafigyeléssel segítenek harmónia megteremtésében - mind önmagunkban, mint környezetünkkel. 

Natúrkozmetikumaik vegán receptek alapján készülnek, állati eredetű összetevőket minden mértékben nélkülözve - parabén-, paraffin-, szilikon-, GMO- és SLS-mentes összetételükkel az egyik legkiemelkedőbb minőséget képviselik a piacon. Nikkel- és bőrgyógyászatilag tesztelt minden kozmetikumuk, így a legérzékenyebb bőrűek is bátran válogathatnak - a Nature's mindenkire odafigyel kollekcióiban, így külön gyermekeknek, hölgyeknek és uraknak is létrehozott a különböző igényeknek megfelelő termékeket. Innovációs törekvéseikben a fő elgondolásuk, hogy a szépség belülről fakad és kívülről is látható - könnyen felszívódó, kiváló hatással rendelkező termékeik folyamatos revízió és fejlesztés alatt állnak. Laboratóriumjaikban a növények legértékesebb részeit - gyümölcsvizeket, tiszta illóolajokat és értékes természetes molekulákat - használják fel majd a legszigorúbb ellenőrzések mellett tesztelik.