Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Burberry Parfüm

A gabardin és a jellegzetes barna árnyalatú kockák márkája a funkcionalitást tűzte ki céljául megalapításakor - ezt követően betört a divat világába is és tarolt a jellemzően brit eleganciával. A parfümjeinél sincs ez másképp!

A több, mint 150 éves múlttal rendelkező, viharkabátjairól híressé vált angol céget Thomas Burberry alapította. A manapság többnyire luxuscikkeket forgalmazó parfüm- és divatház elnyűhetetlen és bármilyen időjárás esetén védelmet nyújtó kabátját viselte a Déli-sark kutató Roald Amundsen, és az Antarktiszt meghódító Ernest Shackleton is. A II. világháború idején öltöztették a hadsereget és a Királyi Légierőt is. Természetesen temérdek híresség rajong a Burberry márka stílusáért, úgy mint Fergie, Kate Moss, Emma Watson, stb. Az 1920-as évek óta használt kockás minta a Burberry divatház jól felismerhető védjegyévé vált.

Az első Burberry parfüm 1981-ben jelent meg, amely akárcsak az összes többi illatuk, magán hordozza a brit életérzés nyomait. A lédús és friss gyümölcsökkel indító Burberry Women-t az elbájoló természetű, nagyvárosi nőknek tervezték, akik élvezik a hosszúra nyúló sétákat London kacskaringós utcáin. A Burberry Men parfümöt viselő férfi pedig szívesen fedezi fel a várost együtt kedvesével.

A Burberry London neve már önmagáért beszél, és elmaradhatatlan kelléke a londoni városlátogatásoknak. A London for Women női változat klasszikus virágos parfüm, amelynek középpontjában az érzéki jázmin áll. A Burberry London for Men a modern, angol gentleman védjegyillata fás és ámbrás akkordokkal. A Burberry London népszerűségének köszönhetően több limitált kiadású változata is megjelent az utóbbi években.

A Burberry Brit parfüm, amely tiszteli a tradíciókat, de nem idegenkedik a újdonságoktól sem, ötvözi az angol iróniát az angol méltósággal. A klasszikus, friss és nőies Burberry Brit for Women ámbra, vanília és tonkabab lenyűgöző keveréke. A szexi és férfias Burberry Brit for Men pedig a laza elegancia megtestesítője. Friss, orientális-fás illat zöld mandarinnal, gyömbérrel, vadrózsával és egy csippetnyi cédrussal.

A nyugodt és békés hétvégék illata a Burberry Weekend parfümduó. A Burberry Weekend for Women kombinálja a ragyogó citrust gazdag, virágos szívjegyekkel és fás, pézsmás bázissal. A természetes és friss Burberry Weekend for Men bergamot és citrus jegyei dinamikus és tiszta illatot alkotnak.

Az utóbbi évek egyik legnagyobb sikerének számít, a világhírű szupermodell, Agyness Deyn által képviselt The Beat, amelynek megalkotását a brit popzene inspirálta. A végeredmény egy kacér, nőies, vibráló parfüm lett. A The Beat ragyogó, virágos-fás illat mandarin, írisz, ceylon tea és harangvirág jegyekkel. A The Beat for Men addiktív, fás illatú parfüm pulzáló energiával. Lüktet benne a ritmus, stílusos és érzékiséggel telített.

A legújabb Burberry Sport parfümduó dinamikus, energikus és élettel teli. A Burberry Sport for Women eleven, virágos illatát a magnóliának és loncnak köszönheti. A Burberry Sport for Men parfümöt pedig a tengeri szellő és piros borókabogyó keveréke teszi lendületessé.