Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Férfi hajápolás

A tökéletes megjelenéshez nemcsak az élre vasalt öltönynadrág és a nyakkendőtű járulhat hozzá - a megfelelően ápolt, gondozott haj sokkal hatásosabban öltöztet. A férfi hajápolás - ahogy a történelem során már többször is -, az utóbbi években ismét komoly fontossággal bír.

A férfiak igényei is szélesednek a hajápolásukra. Az igazi macsók körében manapság már egyre népszerűbbek a kiváló minőségű férfi hajápoló szerek, miután felismerték, hogy a korábban használatos grizzly zsír nem a legmegfelelőbb hajpakolás – ritkább, nehezebben beszerezhető és egyáltalán nem cruelty-free. 

Miben különbözik a férfiak haja a nőkétől? Szerkezetileg ugyan nem sokban – de például hajlamos a lényegesen gyorsabb zsírosodásra. Az „erősebbik nem” tagjai több faggyúmiriggyel rendelkeznek, a bőrük is masszívabb szerkezetű, emiatt gyakrabban is kell megejteniük a hajmosást. A hajhullás is jobban fenyegeti őket, ez komoly önbizalmi problémákhoz vezethet. Uraim, a 5 in 1 tusfürdő-sampon-autómosó-gépzsírozó-kutyabalzsam kombót kérjük jobb kézzel bal váll felett eldobni, mert az Önök frizurája is annyi figyelmet igényel, mint a hölgyeké!

A sűrűbb hajmosás miatt mindenképp olyan sampont szükséges választani, amely alkalmas akár a mindennapi hajmosásra, kíméletes a bőrhöz és a hajgyökereket is erősíti. Ilyenek például a Natura Siberica férfisamponjai – bio eredetű alapanyagainál fogva csökkentik a hajhullást, a korpásodást, és hajbalzsam szinten gazdagítják a hajat és a fejbőrt a szükséges Omega-3 zsírsavakkal, fehérjékkel, mikroelemekkel és vitaminokkal. A férfi hajápoló szerekhez tartoznak a hajformázók is – ne fojtsuk meg a hajat szintetikus szerekkel! Ideális esetben a Logona vagy a Dr. Organic készítményekkel tartós és ápolt frizurát lőhetünk magunknak akár reggel, akár az esti bulira, miközben a koffein vagy a ginzeng észrevehetően kifejti kedvező hatásait a hajhagymákra. Egy-két egyszerű lépéssel sokat tehetünk a hajkorona egészségéért.