Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Rólunk

A ParfümCenter a 3P - pontosság, precizitás, professzionalizmus jegyében működő parfüm webáruház annak érdekében jött létre, hogy megmutassa az internetes vásárlás előnyeit, és szorgalmazza hazánkban ennek népszerűsítését.

A ParfümCenter internetes parfüméria 2007. óta sikeresen szerepel a hazai online piacon, hiszen vásárlóink bizalmának elnyerése és megtartása a legfontosabb alapelvünk. A legnépszerűbb világmárkákat forgalmazzuk és kizárólag eredeti parfümöket kínálunk Önnek női és férfi parfümökből egyaránt.

Folyamatosan bővülő termékkészletünkkel, hetente érkező újdonságainkkal és kihagyhatatlan akcióinkkal igyekszünk vásárlóink kedvében járni. Webáruházunk az internet adta előnyeit és az online parfüméria költséghatékony üzemeltetését használja ki, ezért tudjuk a bolti árnál jóval olcsóbban kínálni termékeinket.

Termékgaranciánknak köszönhetően lehetőség nyílik arra, hogy az esetleges hibás parfümöt kicseréljük egy másikra, vagy visszavásároljuk Öntől. Amennyiben bármilyen problémát észlel a kiszállított termékkel kapcsolatban, kérjük jelezze ezt ügyfélszolgálatunkon, ahol kollégáink maximális segítséget nyújtanak, és megosztanak Önnel minden hasznos információt.

Munkatársaink mindig készséggel állnak az ügyfeleink rendelkezésére, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz, ahol hétköznaponként 9-17h között várják hívásaikat.

Folyamatosan bővülő parfüm választékunkból nők és férfiak, fiatalok és idősebbek is megtalálják a hozzájuk illő illatot, válassza Ön is az ország legnagyobb internetes parfümériáját, a Parfümcenter.hu-t.