Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Ajakápolók

Ahogy a testünkön található bőr, úgy a szánk bőre is érzékeny a külső hatásokkal szemben. Mivel a szánkon található bőr folyamatosan fedetlenül, védtelenül van, ezért ez az érzékenység fokozottan jelentkezik, így szükség van ajakápolóra.

Ahogy a testünkön található bőr, úgy a szánk bőre is érzékeny a külső hatásokkal szemben. Mivel a szánkon található bőr folyamatosan fedetlenül, védtelenül van, ezért ez az érzékenység fokozottan jelentkezik, így szükség van ajakápolóra. Az időjárás okozta kellemetlen tünetek megelőzésére és enyhítésére szolgálnak az ajakápolók. Az ajkak bőre azért is igen érzékeny, mert nincsenek benne faggyúmirigyek - sőt, hártyavékonyak. Hűvös és szeles időben hamar kiszáradhat ez a vékony bőr, de ugyanez előfordulhat nyáron is az erős napsugárzás hatására. Szerencsére ma már a különböző időjárási viszonyokhoz alkalmazkodó ajakápolók széles palettájáról válogathatunk.

Ajkunk ápolásának többféle praktikája is ismeretes. Esténként érdemes óvatosan átdörzsölni a fogkefével az ajkainkat, majd bekenhetjük őket mézzel vagy az arckrémünkkel is, ezek ugyanis erősen hidratáló hatásúak. Az ajakápolók használata leginkább nappal javasolt, de nem szabad ezt sem túlzásba vinni. Mindig jó, ha ott van a táskánkban egy ajakápoló, de vigyázzunk, mert a túlzott kenegetéshez könnyen hozzászoknak ajkaink és hamarabb kiszáradnak.

Webáruházunkban kaphatóak a természetes összetevőket tartalmazó Dr. Organic ajakbalzsamok. Ezek a különböző növényi kivonatokkal gazdagított ajakápolók, megóvják ajkait a kiszáradástól és gátolják a bőr öregedését. A Dr. Organic ajakbalzsamok gyümölcskivonatokat és sheavajat tartalmaznak, táplálják az ajkakat, fantasztikusan rugalmassá teszik és mélyen kondicionálják őket. Hidratáló és gyulladás gátló hatásúak, eltávolítják a bőr felszínén lévő elhalt hámsejteket, így hozzájárulnak az egészségesebb és lágyabb bőrhöz. 

A legtöbb ajakápoló stift formájában kerül piacra, ezek a legnépszerűbbek. Kicsik, kompaktak és könnyen használhatók. Vannak ugyanakkor olyanok, akik szeretik az újításokat, ők tubusos vagy tégelyes, kézzel felvihető ajakápolók közül válogathatnak. Folyamatosan bővülő választékkal várjuk, találja meg nálunk az időjárásnak és a bőrének legmegfelelőbb ajakápolót!