Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Clarins Kozmetikum

Prémium bőrápolás francia módra! A Clarins 1954-ben nyitotta meg első üzletét, üzenete azóta se változott: a belső béke és az egészség szépség formájában jelenik meg kívülről!

A márka célja, hogy az emberekre és igényeikre figyelve tervezzenek és hozzanak létre olyan natúrkozmetikumokat, amennyire csak természetes lehet egy termék. Több, mint 250 növény kivonatát használják fel szinte állandó jelleggel, melyeket fenntartható gazdaságokból szereznek be. A folyamatos fejlesztésekkel törekednek a hatékonyság tökéletesítésére – és a legjobb felhasználhatóságra! Emulzióik, szérumaik és krémeik egyaránt könnyedek, könnyen felszívódóak. 
A botanikai és organikus összetevőket fényvédő termékcsaládjukban mindenki megtalálhatja a bőrének megfelelőt – gyermekeknek és érzékeny bőrűeknek természetesen a minél magasabb SPF tartalmú krémeket ajánljuk. Vízálló és könnyen felszívódik, a Clarins termékei nem hagynak nehéz, zsíros utóérzetet. Hosszan tartóan táplálja és védi a bőrt. A kollekción belül válasszunk kedvünkre való textúrát: napkrémet, napolajat, sőt, vízpermetet is találhatunk benne. A spray-s verziókkal könnyű a felvitel és az egyenletes elosztás – minden esetben alkalmazzuk már a napozás előtt minimum 15-20 perccel, hogy a napvédő kozmetikum kifejthesse hatását.