Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Parfümös kozmetikumok

Kedvenc illatainkat sokszor nem csak parfümként találhatjuk meg – a dolgos hétköznapokra vagy a kényeztető esti rituálékra használhatók parfümös kozmetikumok is. A legtöbb neves márka elérhetővé teszi az illatait testápoló, dezodor, tusfürdő vagy akár borotválkozás utáni arcszesz formájában is.

Szűrések
Márkák
mutass többet...mutass kevesebbet...
Kollekció
mutass többet...mutass kevesebbet...
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

A parfümös kozmetikumok több dimenzióba hozzák és felerősítik a parfümünk illatát, „túltolás” nélkül – vagy használhatjuk természetesen a hozzá tartozó parfüm nélkül is. Biztosak lehetünk benne, hogy a hatás úgy sem marad el: a finom illat a testápolón át a bőrünkön sokáig megmarad, miközben egy csapással hidratáljuk is! Az uraknak ideális ajándék az after shave az ismertetőjegyeként ismert illatszerből - garantáltan nem tűnik el felbontatlan a fürdőszobai kisszekrényben. A Deo natural spray-ként vagy testpermetként is ismert könnyed formulájú termékeket főleg a nyári szezonra javasoljuk mindkét nemnek: a melegben kellemesen hűsítő, de illatban nem tömény variációi parfüm társaiknak. Maguk a dezodorok léteznek természetesen stift és spray formájában egyaránt – sőt, ha imádott illatunkban egyenesen fürdeni szeretnénk, de a 100 ml nem elegendő a kád megtöltésére, áthidalásként javasoljuk a parfümös tusfürdőket! 

Kisebb-nagyobb kiszerelésben akár a szettek közt is megtalálhatjuk a parfümös tisztálkodószereket és kiegészítőiket, ha egyszerre szeretnénk mindent beszerezni. A dicséretek záporozni fognak, ha csak szólóban is alkalmazzuk őket!