Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Férfi samponok

Nem mindig az a leghasználhatóbb, vagy a legjobban működő sampon, amelyik azonnal előkapható a fürdőszoba szekrény mélyéről. Nem feltétlen jó a legolcsóbb, vagy a párunk samponja. A férfi samponok kifejezetten a férfi hajra, fejbőrre és esetleges problémáikra vannak kifejlesztve.

A száraz fejbőr, a korpásodás ugyanúgy érinti az „erősebbik” nemet – sőt, sajnos a hajhullás és a zsírosodás a magasabb tesztoszteron szint miatt hatványozottan. Emiatt a férfi samponok erősebb tisztító hatással rendelkeznek átlagban, mint a női termékek: a hajhagymák ápolására is kiemelt figyelmet fordítanak összetevőikkel, illetve a fejbőr kíméletes átmosásával megszabadul az elhalt hámszövettől, több oxigénhez juttatva a hajat és a bőrt. Emellett mindenképp tanácsolnánk, ha a munkája megengedi, ne mosson naponta hajat! Pont az erős tisztítás miatt eltávolítja a hajsampon a  természetes olajokat és zsírokat, amelyre viszont a fejbőrnek és hajnak egyaránt szüksége van – minden pozitív hatás a visszájára fordulhat, gyorsabban zsírosodik és a korpa is hamarabb jelentkezhet.

A nagyon erős törölközős dörzsölés tilos, viszont a masszázs preferált! A hajhagymáknak kedvező, ha könnyed masszírozással segítünk a fejbőr vérellátásában hajmosás közben. Ha szeretnénk még többet tenni a hajunkért, akkor szerezzük be például a Natura Siberica energetizáló samponjait. Kellemesen maszkulin illatával, a természet erejével, vitaminokkal és Omega zsírsavakkal és vadon nőt gyógynövényekkel nemcsak tisztít, de ápolja és hidratálja a hajat.