Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Cartier Parfüm

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Kollekció
mutass többet...mutass kevesebbet...
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

Az 1847-ben alapított francia cég 3 testvér tehetségét dicséri, akik számos királyi udvart láttak el mesés ékszereikkel. Amellett, hogy ékszereiken egzotikus motívumok fedezhetőek fel, a Cartier testvérek nevéhez fűződik maga a karóra feltalálása , valamint a platina mint ékszer alapanyag felhasználása is! A legmagasabb luxust képviseli minden Cartier ékszer és óra, így nem meglepő, hogy rengeteg sztár, mint például Uma Thurman vagy Pierce Brosnan előszeretettel visel Cartier parfümöket, kiegészítőket.

Nem meglepő, hogy a parfüm iparban is szerencsét próbált a cég, elérhetővé téve a luxust és minőséget mindenki számára.

Első illatuk a Must de Cartier férfi és női változata is a klasszikus parfümök közé sorolható, mint az Opium vagy a Chanel No.5. Időtállóan elegáns és letisztult illatok, melyek csak úgy sugározzák a dekadenciát. Jellemzően a Cartier cég női és férfi vásárlóira is gondosan ügyel, ezért mindkét nemnek számos illatot tervezett. A Santos de Cartier a siker illata: erős és bátor parfüm, tele markáns jegyekkel, melyet csak egy határozott férfi tud viselni.

A felhőtlen és optimista férfi illatának a Pasha de Cartier parfümöt álmodták meg, mely fás-aromás jegyekben gazdag, friss és andalítóan nyugtató, akár egy jól sikerült tengerparti pihenés.

Arisztokratikus bájával mindenkit levesz a lábáról a So Pretty, mely stílusos, kifinomult és kortalan köszönhetően a virágos-zöld illatjegyeinek.

A Declaration parfüm sorozat az egyik legsikeresebb Cartier férfiillatok közé tartozik. A Declaration fiatalos és stílusos, elegánsan laza, mint a sikeres férfiak legtöbbje.

Már-már édes jegyeit a markáns fás jegyek és a férfias fűszerek szelídítik meg. A Declaration Cologne nyárra kitűnő választás, hiszen magában hordozza a Declaration minden erejét, ugyanakkor visszafogottabb és könnyedebb illat. Igazi felfrissülést kínál a Declaration Bois Blue, mely egy frissítő zuhany erejével ér fel.

Különleges gyümölcsös élményt kínál a Delices de Cartier parfüm, melyben a cseresznye a krémes jázminnal és fréziával vidám és harapni valóan édes kompozíciót alkot. A cseresznyevirág és a rebarbara édes és kesernyés kettőse teszi izgalmassá a Delices de Cartier Eau de Fruitee parfümöt. Vidám és játékos illat, melyet a fiatalabb korosztály is bártan viselhet.

A sportosan elegáns férfi illata a Roadster parfüm, mely nem csak üvegében egyedülálló, hanem összetevőiben is: az ózonnak köszönhetően az illat fantasztikusan lendületes és karakteres, mely mellett nem lehet észrevétlenül elmenni. Nyersebb, erőteljesebb kompozíció a Roadster Sport. Egyedisége az alapjegyben lévő guaiac fa, mely a klasszikus férfias jegyeket-mint például rozmaring és bors- emeli ki.

A Cartier de Lune visszatér a gyökerekhez: elegáns és letisztult, mely szinte ékszerként viselkedik a bőrön. Az édes és friss jegyek harmóniáját a lonc, ciklámen, erdei bogyók és a fás jegyeknek köszönhető, izgalmas és megunhatatlan parfüm.