Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Feromonos termékek

Manapság egyre több feromon tartalmú szépségápolási cikkről hallhatunk a médiában. Sokan erősen kétkedve fogadják őket, míg vannak elégedett hívei is, de akadnak, akik nem is igazán tudják, miről is van szó pontosan. Vizsgáljuk hát meg a kérdést: mi is az a feromon?

A feromon olyan kémiai vegyület, melyet az állatok - illetve emberek szervezete termel, és kimagasló szerepe van a kommunikációban. Az állatok például feromonjaik kibocsátásával jelölik meg területüket, általa ismerik fel fajtársaikat, a semleges, vagy ellenséges fajokat, és a feromonok segítségével találnak maguknak párt. Az embereknél is leginkább a párválasztás esetében játszik nagy szerepet.

A feromon izzadtságunk és leheletünk által kerül a levegőbe, de a tévhitekkel szemben egyáltalán nincs illata. Bár az orrunkkal érzékeljük, de a hagyományos értelemben vett szaglószervünktől mégis teljesen függetlenül. Valójában az orrüreg hátsó részében található Vomeronosal Organ (VNO) - másik nevén Jacobson-szerv - fogja fel őket, innen kerülnek az idegpályáinkra, melyeken át eljutnak az agyunkig, ahol tudat alatt dekódoljuk azokat, majd reagálunk rájuk. A feromonok irányítják érzelmeinket, döntenek vágyainkról, ellenszenvről, szimpátiáról, szerelemről és szexuális érdeklődésünkről. Szexuális tevékenységeinkhez pedig elengedhetetlenek!

De ne gondoljuk, hogy a manapság kapható feromonos parfümök holmi szerelmi varázsszerek! Senkinél nem fogják előidézni, hogy az ellenkező nem tagjai rávetik magukat. Mindössze annyi szerepük van, hogy a már meglévő, saját feromonjainkat még aktívabbá tegyék. Mivel korunkban igen sokat ártunk természetes feromonjainknak az állandó fürdésekkel, dezodorokkal, testáplókkal, egyéb krémekkel, és nem utolsó sorban öltözetünkkel, előfordulhat, hogy erősen meggyengül hatásuk. Ezért jól jön nekik egy kis támogatás, melyet megadhatunk ezekkel a készítményekkel, elsősorban a feromonos parfümökkel.

A feromonok tehát igenis létező vegyületek, hatásuk bizonyított, és kommunikációnk, mi több, életünk alapvető részét képezik! Ne sajnáljuk kipróbálni, vagy akár használni a feromonos termékeket, hiszen a civilizált élet és a társadalmi elvárások visszaszorították természetes feromonjaink intenzitását és szerepét. Pedig sokkal eredményesebbek lehetnek, mint például egy jól kiválasztott ruha.