Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Testápolás

A testápolás és a bőrápolás hagyományai több évezredes múltra tekintenek vissza. A testápolók története is ilyen régen kezdődik, hiszen a különböző bőr- és testápoló szerek használata már az Ókorban kezdődött.

Szűrések
Márkák
mutass többet...mutass kevesebbet...
Termékcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

A testápolás és a bőrápolás hagyományai több évezredes múltra tekintenek vissza. A testápolók története is ilyen régen kezdődik, hiszen a különböző bőr- és testápoló szerek használata már az Ókorban kezdődött. Az egyiptomi nők az elsők között voltak, akik testápoló szereket használtak. A gazdagabb nők illatos olajokat használtak testápoló-képpen. De nem csupán a testápoló használatban voltak az elsők között, hanem a sminkelés és a szőrtelenítés terén is.

Az ókori görögök testápolási kultúrája is igen magas színvonalú volt, rendszeresen vettek illatos fürdőket, valamint testápolókat és bedörzsölőszereket alkalmaztak. Az ókori rómaiak pedig olívaolajból, szójából, méhviaszból és faggyúból készítetteket testápoló szereket. A II. században Galenus római orvos volt az, aki elsőként készítette el a mai testápolók ősét.

Napjainkra a testápoló szerek használata általánossá vált, a mindennapos rutin része a testápolás. Általánosságban véve a testápoló szerek közé tartoznak a kéz- és lábápoló szerek, a napvédő szerek, az alakformálók, a különféle aromaterápiás készítmények és maguk a testápolók is természetesen. Ugyanakkor a “testápoló” kifejezést a köznyelvben csak a teljes testre alkalmazható készítményekre szokás használni. Mivel a testápolók olyan termékek, melyeket naponta akár többször is használunk és azokat a bőrünkről közvetlenül a használat után nem távolítjuk el, ezért nagyon fontos, hogy a bőrünknek megfelelő, jó minőségű testápolót használjunk. A testápolók elsődleges célja a bőr hidratálása, ezért is tartalmaznak nagy mennyiségben vizet.

A testápoló szerek terén is nagy választékkal várjuk vásárlóinkat webáruházunkban. Népszerű kozmetikai márkák testápolóit kínáljuk kedvező árakon, hogy a bio- és natúrkozmetika kedvelői megtalálhassák a számukra legmegfelelőbb testápoló termékeket. Többek közt az Ahava, a Dr. Organic és az Organic Shop testápolóit kínáljuk széles választékban. 

Nálunk mindent megtalál, amire a bőrének szüksége van! Webáruházunk termékkínálata folyamatosan bővül, figyelje változó akcióinkat, és jusson hozzá Ön is kedvező áron kedvenc testápoló termékeihez!