Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Bruno Banani Parfüm

Az 1995-ben alapított német székhelyű cég minőségi fehérneműk gyártásával alapozta meg sikerét. A Bruno banani márka ismert arról, hogy olyan dolgokat talál ki, amiket más cégek nem. Első fehérnemű kollekcióját fiatal, snowboardos fiúkon tesztelte a colorado-i hegyek között. De nem csak hidegben és hóban tesztelték fehérneműiket, hanem sivatagi körülmények között is, sőt még az űrben is.

2000 óta forgalmaznak órákat, úszódresszeket és a Protect & Gamble-lel karöltve parfümöket is. Első parfümjük az aromás-zöld illatú Bruno Banani for Men volt, amelyet a gyümölcsös-virágos, ördögien csábító Bruno Banani for Women követett.

Ezután jelent meg a Time to play for Men, Time to play for Women parfüm páros. Az aromás-fás 
Magic Men a karizmás, sármos férfiak illata, amely még ellenállhatatlanabbá varázsolja a férfit, aki viseli. Ugyanezt ígéri a Magic Woman, amelyet a csábításhoz terveztek, szexi és provokatív, virágos-gyümölcsös illatával. A legutóbbi Bruno banani parfüm a 2009-ben megjelent Made for Men, amely aromás-páfrányos illatával minden hódításra készülő férfinek szexepilje lehet.