Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Ingyenes házhozszállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Hogyan Vásárolhat

A Parfümcenter.hu-ról történő vásárlás:

A parfüm webáruházból elektronikus úton, a www.parfumcenter.hu weboldalon keresztül, és telefonos ügyfélszolgálatunk segítségével egyaránt lehet vásárolni. Elektronikus vásárlás esetén a termékek saját oldalán a kívánt kiszerelés ára mellett található ikonra klikkelve tudja az egyes termékeket a kosárba helyezni. A vásárlási folyamatban lehet érvényesíteni a kedvezményre jogosító kódot, majd a megrendelőlap kitöltésével tudja leadni rendelését. A későbbi vásárlás megkönnyítése érdekében, és a különböző kedvezmények igénybevételéhez rendelésével egyúttal hírlevelünkre is feliratkozott.

Telefonos rendelés esetén kollegáink adják le a rendelést a honlapon keresztül, így az ügyfélszolgálaton kell bediktálni abban a sorrendben, ahogyan ők kérik, az Ön által rendelt parfümöket, és a szállításhoz szükséges adatokat.

A rendeléseket 2-5 munkanapon belül tudja cégünk teljesíteni. A parfümök kézbesítése a hét minden munkanapján 8-17 óra között történik.

Kézbesítési díjazás:

A kiszállítás már 1 parfüm rendelése esetén is INGYENES az egész ország területén! A kozmetikai, smink, hajápolás és wellness termékek szállítási költsége 790 Ft. Ezen termékek esetében, ha a rendelés végösszege meghaladja a 10 000Ft-ot akkor a házhozszállítás díjtalan. Felhívjuk figyelmét, amennyiben parfümöt is rendel a kiegészítő termékek kiszállítása ingyenes.

Fizetséi mód díjazás:

Az online bankkártyás előrefizetés az OTP Simple Pay rendszeren keresztül INGYENES 

Az utánvétes fizetés - akár készpénzzel, akár bankkártyával történik a csomag átvételekor -, 499 Ft kezelési díj ellenében lehetséges.

Parfümök árai

A Parfumcenter.hu webáruházban feltüntetett árak érvényes fogyasztói árak, melyek az ÁFÁ-t tartalmazzák. A visszaigazolást követően a rendelés fizetendő végösszege nem változik.

A legnagyobb gondosság mellett is előfordulhat azonban, hogy áruházunkban technikai hiba miatt a piaci ártól jelentősen eltérő, téves ár jelenik meg. Ilyen esetben az áru elküldése előtt egyeztetés céljából telefonon megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek, és az ebből eredő károkért cégünk nem vállal felellőséget.