Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Férfi hajápoló szerek

Gondolhatnánk, hogy ez egy rövid történet, hiszen az urak messzemenően kevesebbet foglalkoznak a hajápolással, mint a hölgyek – és mekkora tévedés! Igaz, ők nem fekszenek le hajcsavarókkal és nem ébrednek sütővassal a kezükben, de a zselék, hajspray-k és waxok ismerősek a legtöbbjük számára.

A haj az ókortól kezdve státusz szimbólum – az urak esetében is már használatosak voltak a gyapjúból, állati szőrből vagy emberi hajból készült paróka vagy póthaj. A középkorra ez rizsporos parókává változott; ezek azonban több órányi előkészületet és nem túl erős higiénia miatt akár nemcsak parazitákat, hanem akár egész egércsaládot is jelenthetett. A francia forradalom után népszerűségét vesztette (sőt, mondhatjuk egyenesen veszélyes volt) a parókahordás, amely a pazarló igénytelenség mementójaként maradt fent a köztudatban. 

Manapság a férfiak stílusos megjelenésének eszköztárához tartozik a frizura. A borbély vagy a fodrász ugyan belövi egyszer, de azt a formát célszerű akár mindennap hozni! A jó hajformázás a technika és termékismeret kérdése. Tüsis vagy hullámos, fényes vagy betonkemény? Ha beletúrsz, szétáll darabosan, vagy bírja a gyűrődést? Ha használsz hajformázót, valószínűleg van tapasztalatod, hogy milyen zselék és pomádék állnak rendelkezésedre és melyik vált be leginkább állagra – azonban azt is érdemes átgondolni, hogy miből állnak ezek a készítmények és mitől lehetne még jobb? 

Az a jó, ha a hajformázás tartós – ez most bagatell módon hangzik, de sajnos nem mindegyik termék lépi meg – illetve ha nem csak tart, de ápol és véd is! Ehhez válogatott alapanyagokra van szükség, szakértői kezekből. A Dr. Organic és a Logona férfi hajformázók mindhárom tulajdonsággal rendelkeznek! A bio alapanyagokból készült Ginzeng hajformázó krém matt hatással rendelkezik, eközben a shea-vaj és avokádó erejével táplálja a hajat. Érdemes csak pár mozdulattal felvinni és nem hosszan játszani a formázással – a természetesebb, szélfútta eredményért.