Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Elizabeth Arden Parfüm

A természetes mosolyból fakadó szépség, a báj és a professzionális üzlet - ez a kettő jellemezte Elizabeth Arden munkásságát és ez parfümjeire is elmondható!

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Kollekció
mutass többet...mutass kevesebbet...
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

Az Elizabeth Arden név az 1920-as évek óta egyet jelent a minőséggel és mind a mai napig az egyik legsikeresebb kozmetikai cégnek számít. Alapítója Florence Nightingale Graham, aki később vette fel az Elizabeth Arden nevet. Első kozmetikai szalonját 1909-ben nyitotta meg, ahol saját készítésű arckrémeket és sminkeket is árult. Hamarosan az  aprócska szalon kinőtte magát, és Elizabeth Arden egymás után nyitotta meg szépségszalonjait parfümökkel bővítve előbb Amerikában, majd Európában is.

Elizabeth Arden 1966-ban, 88 éves korában távozott az élők sorából. Utolsó leheletéig dolgozott, fiatalos energia feszítette. Közel a kilencvenhez az Arden-birodalmat egy erős akaratú, kitűnő szakmai és üzleti érzékkel rendelkező úriasszony irányította. Halála után a cég számtalanszor cserélt tulajdonost. Jelenlegi tulajdonosa a FFI Fragrances, aki 2000-ben vásárolta meg a márkát.

Az első Elizabeth Arden parfüm az 1930-as években alkotott Blue Grass volt, amelyet több parfüm követett, de a következő ennyire népszerű illatot, a Red Door-t 1989-ben hozták forgalomba. Nevét Elizabeth Arden Red Door Spa központjáról kapta. Klasszikus illat, amely luxus és csillogás szimbólumává vált - akárcsak az előbb említett fürdő.

A 5th Avenue parfümmel az azonos nevű new york-i utca hangulata kel életre előttünk: azon utcáé, amely a gazdagság, tehetősség szimbóluma is. A komplexen virágos parfümöt a sikeres, magabiztos nőknek készítették - szofisztikált és klasszikusan nőies. Az 1993-ban megjelent virágos-gyümölcsös Sunflower könnyed illatához az inspirációt a napraforgók adták, amelyek mindannyiunknak a nyári napsugaras, boldog pillanatokat jutattják eszünkbe.

Az összes Elizabeth Arden parfüm közül azonban talán a Green Tea vált a legnépszerűbbé, amely friss citrusos, zöld teás illatával tökéletes kísérője lehet a dolgos hétköznapoknak. Sikerét az is bizonyítja, hogy szinte évente jelenik meg újabb variánsa - a Green Tea Lotus, a Green Tea Tropical vagy az Exotic. Catherine-Zeta Jones évekig jelent meg a posztereken és kampányokban, mint az Elizabeth Arden-termékek arca - ugyanaz a friss, eleven és kendőzetlen, természetes báj jellemzi őt is, könnyen felfedezhető ez a párhuzam!

Az Elizabeth Arden cég alatt számtalan más parfümcég is fut: többek között ők a megalkotói és forgalmazói több, híres celebrity parfümnek is. Olyan hírességekkel dolgoznak együtt, mint például Britney Spears, Elizabeth Taylor, Mariah Carey, Nicki Minaj vagy Usher.