Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Elizabeth Arden Parfüm

Az Elizabeth Arden név az 1920-as évek óta egyet jelent a minőséggel, és mind a mai napig az egyik legsikeresebb kozmetikai cégnek számít. Alapítója Florence Nightingale Graham, aki később vette fel az Elizabeth Arden nevet. Első kozmetikai szalonját 1909-ben nyitotta meg, ahol saját készítésű arckrémeket és make-up termékeket is árult. Hamarosan az egyetlen aprócska szalon kinőtte magát, és Elizabeth Arden egymás után nyitotta meg szépségszalonjait parfümökkel bővítve előbb az USA-ban majd Európában is.

Elizabeth Arden 1966-ban, 88 éves korában távozott az élők sorából. Utolsó leheletéig dolgozott, fiatalos energia feszítette. Hivatásszeretete vagy professzionális krémjei tették, nem tudni, mindenesetre letagadhatott harminc évet a korából. Közel a kilencvenhez az Arden-birodalmat egy erős akaratú, kitűnő szakmai és üzleti érzékkel rendelkező úriasszony irányította. Halála után a cég számtalanszor cserélt tulajdonost. Jelenlegi tulajdonosa a FFI Fragrances, aki 2000-ben vásárolta meg a márkát.

Első sikeres Elizabeth Arden parfüm az 1930-as években alkotott Blue Grass volt, amelyet még ma is forgalmaznak. A Red Door-t 1989-ben hozták forgalomba, nevét Elizabeth Arden Red Door Spa központjáról kapta. Klasszikus illat, amely luxus és csillogás szimbólumává vált akárcsak az előbb említett spa.

A 5th Avenue parfümmel az azonos nevű new york-i utca hangulata kel életre előttünk, azon utcáé, amely a gazdagság, tehetősség szimbóluma is. A virágos parfümöt a sikeres, magabiztos nőknek készítették. Az 1993-ban megjelent virágos-gyümölcsös Sunflower könnyed illatához az inspirációt a napraforgók adták, amelyek mindannyiunknak a nyári napsugaras, boldog pillanatokat jutattják eszünkbe.

Az összes Elizabeth Arden parfüm közül azonban talán a Green Tea vált a legnépszerűbbé, amely 
friss citrusos, zöld teás illatával  
tökéletes kísérője lehet a dolgos hétköznapoknak. Sikerét az is bizonyítja, hogy szinte évente jelenik meg újabb variánsa. Catherine-Zeta Jones is nagy Elizabeth Arden rajongó, nem is csodálkozunk rajta, hogy évekig az ő arcával reklámozták parfümjeiket és kozmetikumaikat.

Az Elizabeth Arden cég alatt számtalan más parfümcég is fut, többek között ők a felelősek több, híres celebrity parfüm forgalmazásáért is. Olyan hírességekkel dolgoznak együtt, mint például Britney Spears, Elizabeth Taylor, Mariah Carey, Cynthia Rowley vagy Usher.