Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Jean Paul Gaultier Parfüm

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Kollekció
mutass többet...mutass kevesebbet...
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

Skót szoknyát viselő férfiak a kifutón, Madonna szado-mazo fellépő ruhája, az Ötödik elem meghökkentő jelmezei, mind egyetlen névhez köthetőek a francia divat “enfant terrible” –nek nevezett, Jean-Paul Gaultierhez.

Jean-Paul Gaultier az öltönyök, kabátok és bőrök mesterszabója, előszeretettel merít ihletet a katonai, lovas és királyi stílusból, mindezt egy csippetnyi humorral fűszerezve. Azonban Gaultier nem csupán, mint sikeres divattervező ismert, parfümjei legalább ugyanolyan értékű stílusikonná váltak, mint ruhái.

Első parfümjét, az érzéki és ultra nőies, női torzót utánzó üvegbe bújtatott Classique-ot csábításra tervezték. A rózsa gyengédségét a csillagánizs frissessége fűszerezi meg, a narancsvirág fűszeres édességét a gyömbér vágyfokozó illatával vegyítették, míg a bázisjegyekben a vanília és az ámbra érzékisége bontakozik ki.

A Classique férfi megfelelője a Le Male parfüm, amely a világ egyik legsikeresebb férfi parfümje, és számtalan nívós díjat is besöpört magának. A Le Male egyszerre friss és gyengéd, tradicionális és arcátlan. A parfümben a frisseséget a menta, a tradíciót a levendula, a érzékiséget a vanília képviseli. A melengető és szexi, uniszex Gaultier2 parfüm az emberi bőr tapintására emlékeztet. Három fő jegyből áll: tiszta és ragyogó ámbrás jegyből, megrészegítő pézsmás akkordokból és a parfümnek csippetnyi édességet adó vanillából.

Jean-Paul Gaultier legutóbbi sikere, az Agyness Deyn topmodell által képviselt Ma Dame parfüm, amely narancs és rózsa elbűvölő mixe, felvillanyozva grenadinnal. Képtelenség megállni, hogy ne locsoljuk magunkra töménytelenül!

Az említett Jean-Paul Gaultier parfümök sikerességüknek köszönhetően számtalan nyári és limitált kiadást is megéltek.