• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Parfümök - Jean Paul Gaultier

Szűrés

Jean Paul Gaultier Parfümök Jean Paul Gaultier

 
setCustomerId#eqkni3l93oe55odu39eqdjdh1lapand7#category#Parfümök>Jean Paul Gaultier

Jean-Paul Gaultier

Skót szoknyát viselő férfiak a kifutón, Madonna szado-mazo fellépő ruhája, az Ötödik elem meghökkentő jelmezei, mind egyetlen névhez köthetőek a francia divat “enfant terrible” –nek nevezett, Jean-Paul Gaultierhez.

Jean-Paul Gaultier az öltönyök, kabátok és bőrök mesterszabója, előszeretettel merít ihletet a katonai, lovas és királyi stílusból, mindezt egy csippetnyi humorral fűszerezve. Azonban Gaultier nem csupán, mint sikeres divattervező ismert, parfümjei legalább ugyanolyan értékű stílusikonná váltak, mint ruhái.

Első parfümjét, az érzéki és ultra nőies, női torzót utánzó üvegbe bújtatott Classique-ot csábításra tervezték. A rózsa gyengédségét a csillagánizs frissessége fűszerezi meg, a narancsvirág fűszeres édességét a gyömbér vágyfokozó illatával vegyítették, míg a bázisjegyekben a vanília és az ámbra érzékisége bontakozik ki.

A Classique férfi megfelelője a Le Male parfüm, amely a világ egyik legsikeresebb férfi parfümje, és számtalan nívós díjat is besöpört magának. A Le Male egyszerre friss és gyengéd, tradicionális és arcátlan. A parfümben a frisseséget a menta, a tradíciót a levendula, a érzékiséget a vanília képviseli. A melengető és szexi, uniszex Gaultier2 parfüm az emberi bőr tapintására emlékeztet. Három fő jegyből áll: tiszta és ragyogó ámbrás jegyből, megrészegítő pézsmás akkordokból és a parfümnek csippetnyi édességet adó vanillából.

Jean-Paul Gaultier legutóbbi sikere, az Agyness Deyn topmodell által képviselt Ma Dame parfüm, amely narancs és rózsa elbűvölő mixe, felvillanyozva grenadinnal. Képtelenség megállni, hogy ne locsoljuk magunkra töménytelenül!

Az említett Jean-Paul Gaultier parfümök sikerességüknek köszönhetően számtalan nyári és limitált kiadást is megéltek.

"Jean Paul Gaultier" márka értékelése 1 db vélemény alapján:
5.0
  ( 5.0 / 5 )
Értékelés és vélemény írás
5

nagyon szeretem jean paul gaultiert!!!!! Kedvencem mindig mentem parfum boltba és megláttam lefujjtam a nyakam!! sajnos nem tudtam venni mert drága!! mindig álmodtam ezt a parfurmot