Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Jean Paul Gaultier

Meghökkentő formák, vonzó és különleges illatok - Jean Paul Gaultier hamisíthatatlan stílusa parfümjeiben is megjelenik!

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Kollekció
mutass többet...mutass kevesebbet...
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

Skót szoknyát viselő férfiak a kifutón; Madonna szadomazo fellépő ruhája; az Ötödik elem meghökkentő jelmezei - mind egyetlen névhez köthetőek: a francia divat által “enfant terrible” –nek nevezett Jean-Paul Gaultier-hez. Az öltönyök, kabátok és bőrök mesterszabója - előszeretettel merít ihletet a katonai, lovas és királyi stílusból, mindezt egy csippetnyi humorral fűszerezve. Azonban Gaultier nem csupán, mint sikeres divattervező ismert, parfümjei legalább ugyanolyan értékű stílusikonná váltak, mint ruhái.

Első parfümjét, az érzéki és feminim, női torzót utánzó üvegbe bújtatott Classique-ot csábításra tervezték. A rózsa gyengédségét a csillagánizs frissessége fűszerezi meg, a narancsvirág fűszeres édességét a gyömbér vágyfokozó illatával vegyítették, míg a bázisjegyekben a vanília és az ámbra érzékisége bontakozik ki. A Classique férfi megfelelője a Le Male parfüm, amely a világ egyik legsikeresebb férfi parfümje, és számtalan nívós díjat is besöpört magának. A Le Male egyszerre friss és gyengéd, tradicionális és arcátlan. A parfümben a frisseséget a menta, a tradíciót a levendula, a érzékiséget a vanília képviseli. Az Ultra Male meglepően gyümölcsös-aromás, szinte édesbe hajló parfüm a fiatalabb generációnak készült - kifejezetten bókgyűjtő, csajozós illat! Téli, hűvösebb időkre tökéletes.  Ezt a vonalat és a formát követte a Le Beau és a La Belle páros is - még szebben díszített női- illetve férfi torzóval.

A Scandalt kifejezetten arra tervezték, hogy megtörje az egyhangúságot és bal váll felett magasan eldobja a kliséket. Ez a parfüm krémes és balzsamos, a vérnarancs, a méz, a pacsuli és a gardénia aláfestésével valami újat és izgalmasat hoztak létre! Ha nem szeret a középpontba kerülni, ez nem az Ön illata - a méz átütő illata mindenképp felhívja magára a figyelmet a lehetségesen legjobb módon. Természetesen ezt is követte a Scandal Pour Homme, amely karamellás-aromás illatával méltó a női illathoz - orientálisan édes, a maszkulin egyensúlyt a vetiver és a muskotályzsálya billenti helyére. 

Az említett Jean-Paul Gaultier parfümök sikerességüknek köszönhetően számtalan nyári és limitált kiadást is megéltek, a gyűjtőknek a különleges üvegek kötelező darabokká váltak!