Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Prada

Az ördög Pradát visel - és milyen jól teszi! A lázadóan inspiráló, forradalmi divatikon vonalaiban és illataiban is korszakalkotó státuszszimbólum!

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Kollekció
mutass többet...mutass kevesebbet...
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

Az olasz Prada a világ egyik leghíresebb divatmárkája: a Milánóból indult divatház mára több száz üzletet tudhat magáénak szerte a világon. A Prada neve egyet jelent a luxussal, a kiváló anyagokból készült ruhákkal, táskákkal, parfümökkel és kiegészítőkkel. A márka alapítói a Prada testvérek, akik 1913-ban kezdték el gyártani elsősorban bőrből készült ruháikat. Érdekesség, hogy a fiúk nem szívesen engedték, hogy a család hölgytagjai részt vegyenek az üzlet irányításában - később, az ötvenes évektől kezdve mégis a nők vették át az irányítást. Ezután az egyik testvér lánya, Miuccia Prada vezette a divatházat. A Prada által alkotott parfümök manapság a legnépszerűbb parfümök közé tartoznak jellegzetes üvegeikkel.

A Prada Infusion kollekció első, leghíresebb tagja az Infusion D’Iris parfüm: illatában nevéhez hűen az írisz kecsessége érvényesül, kiegészülve a tömjén, a citrusos gyümölcsök - így a mandarin, a narancs frissítő kettőse,valamint a cédrus nyarat idéző esszenciájával. A Prada Infusion parfümök jellegzetessége, hogy mindegyik kifejezetten egy illatjegy köré épül fel, az íriszt követte például a narancs, a rózsa, férfi vonalon pedig a cédrus, vagy épp a vetiver.

A Prada Candy kollekció névadó parfümje a márka kifinomult illata, melyben a pézsma, a karamell és a Prada által kedvelt benzoin hármasa érzéki elegyet hoz létre. A Prada Candy parfüm az eleganciát kedvelő hölgyeknek készült, akik tele vannak bájjal és kedvességgel. Megjelenésének sikere nyomán a Candy kollekció egyre több taggal büszkélkedhet, hogy megörvendeztesse az édes aromákat preferáló női szíveket.

A Prada Luna Rossa kollekció a modern, magabiztos urak védjegyévé vált. Nevét a "Red Moon" vitorláscsapat versenyhajójáról kapta, mely minden évben részt vesz az Amerikai Kupán. 2012-ben az első Luna Rossa illat megalkotója, Daniela Andrier parfümőr az extrém vitorlázás, a presztízs, a tengeri természet, valamint az innováció és a győzelem iránti szenvedély világából merített ihletet. Azóta ez a kollekció is évről-évre bővül, mindig rendkívül férfias és karakteres illatokkal - egyik legújabb a Luna Rossa Ocean, amely fougere-friss illata a visszafogott erő, a gyengéd, de határozott maszkulin vonások harmóniájában tetőzik.

A Prada háza 2016 közepén mutatta be a La Femme Prada és a L'Homme Prada parfümöket. Az új illatpáros a egyenlőnek született férfit és nőt képviseli, akik azonos látomásban egyesülnek. Ő egy abszolút nő, ő egy abszolút férfi. Nincs egyértelműen meghatározva: lehetnek szeretők, barátok de akár idegenek is. Mindkettőnek több személyisége van. A kollekció első párosa után előbb a könnyedebb L'eau, majd az erőteljesebb Intense illatok jelentek meg.