Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Lancôme Parfüm

A gazdag, feminim illatok, csodás formák és a pasztell csillogás rózsája - ez a Lancôme!

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Kollekció
mutass többet...mutass kevesebbet...
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

Az egy szál rózsa hamar bejárta a világot és hirtelen robbanással minden sikerlista élére került. 1935-ben alapította Guillaume d'Ornano gróf a Lancôme márkát - kifejezetten mint parfümériát. A nevet Guillaume felesége, Elisabeth találta ki: a Lancosme-i erdő volt a névadó és az ihletet adó. Az erdő rózsái adták az ötletet az arany rózsaszál logójához is. Az ugyanebben az évben tartott World's Fair nemzetközi üzleti kiállításon és konferencián már öt illatot mutattak be, a következő évtől pedig már sminkek és bőrápolási termékek is szerepelt repertoárjukban. 1964-től a márka a L'Oreal tulajdona. 

Azóta is az elegancia, a nőiesség, a /főként/ édes illatok otthona a Lancôme - a La Vie Est Belle illata már valószínűleg mindenkinek ismerős: ha máshonnan nem, akkor Julia Roberts mosolyáról mindenképp, hiszen a kezdetek óta ő az illat arca. A kellemes, édes és ölelően, gyengéden feminim illat alapján valóban mondhatjuk, hogy az élet szép! A parfüm olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy megjelenése óta több limitált kiadású illatvariáns és különleges üvegcse követte. A La Nuit Trésor a La Vie Est Belle-hez hasonló módon édes illat, de sötétebb, gótikus felhanggal: az eper, a fekete rózsa, a virágos jegyek szinte bimbóznak a karamella és a kávé ölelésében. Az arca nem más lett, mint Penelopé Cruz, ahogy a kollekció többi tagjáé is - a mai napig több verziója jelent meg az illatnak.

Az Idôle-ban a légies szabadság valósul meg - könnyed, fiatal mégis komolyan vehető, édes illat. Titka az egyszerűség, ideális nyári illat! Hirtelen népszerűségének köszönhetően már szintén kollekcióvá nőtte ki magát - az Idôle Aura frissítő sós jegyekkel bővült, az Idôle L'Intense pedig fásabb, komplexebb harmóniát ad az eredeti virágos-édes illatnak.