• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Parfümök - Lancome

Szűrés

Lancome Parfümök Lancome

 
setCustomerId#t2dt4e6hpot2a3ptfd29r9rlj835tmt9#category#Parfümök>Lancome

Lancome

 

A neves francia szépségipari óriás, a Lancome születése egy, a nők és a francia elegancia iránti szeretettel megáldott ember álmából ered: Armand Petitjean. A francia pálinkakészítő család sarja 1884-ben született a nélkülözésbe. Ez elől Dél-Amerikába vándorolt, ahol a kereskedő társaságának köszönhetően hamar tehetős polgárrá vált. Az első világháborúban hűen szolgálta francia hazáját, ahol dél-amerikai sikereit kamatoztatva diplomáciai kapcsolatokat épített Brazíliával. Ennek során került Fransois Coty, az illatszergyártás nagymesterének birodalmába, aki hamar elismerte Petitjean-t. Coty halála után Armand Petitjean megalapította saját cégét, amit egy franciaországi kastély után a Lancôme nevet adta. Az ô betűt díszítő kalap utalás a kastély tornyaira.

 

Lancome a parfümök, kozmetikumok és bőrápolás terén is 70 éve vezető szerepet tudhat magáénak. Ez a nők és a minőség iránti elkötelezett rajongáson alapul: legelsőnek reagál a nők szükségleteire, és a szépség tudományának terén innovatív fejlődésre képes. Újításaik nemcsak a parfümök, hanem a dekor kozmetikumok és a bőrápolás terén is forradalminak számítanak, mint például a Juicy Tubes szájfény, a Primordiale termékcsalád vagy a Génifique szérum. Közel 80 évesen vonul vissza, cégét a L’Oreal cég vásárolja fel, melynek korszerű laboratóriumai még magasabb színvonalra emelték a Lancome parfümöket. A cég arca 14 éven keresztül Isabella Rossellini volt, aki által a Lancome hangsúlyozni kívánta a romantikus, nőies, de mégis fiatalos imázsát. Később olyan híres arcok váltották, mint Juliette Binoche, Julia Roberts, Uma Thurman.

A Lancome öt parfümmel indított, mivel Petitjean úgy gondolta, hogy nem csak a divatházak képesek komplett kollekciót elkészíteni, hanem a parfümházak is. Ekkor jelent meg a Bocages, a Kypré, a Conquête, a Tendres Nuits és a Tropiques. Georges Delhomme festőművészt kérte fel művészeti vezetőnek, mivel Petitjean fontosnak tartotta a kozmetikumok megjelenését is. Így születtek meg a Lancome parfümök legendásan látványos és igényes plakátjai és üvegei. Lancome fennállásak 70 éve alatt több kultikus illatot is megalkotott.

Leghíresebb ezek közül a Trésor parfüm. 1990-es, új megjelenése forradalmasította a parfümgyártást. A nagyra becsült, kincsként megélt szerelmes pillanatok illata, a rózsa, heliotrope, írisz, szantál és ámbra csodálatos harmóniájában. Nem hiába a „trezor” nevet viseli, hiszen a parfüm úgy rejti különleges összetevőit, ahogyan mi a legszebb emlékeink pillanatait. Jelenleg is a 10 legkeresettebb illatok közé tartozik! A parfümöt Kate Winslet reklámozza. Legújabb változata, a Trésor In Love a romantikus és modern nő illata.

Az 1969-ben újdonságnak számított citrusfélékből álló illat, amit még nem fedezett fel magának a parfümipar, az O De Lancôme viharos gyorsasággal hódította meg a fiatal hölgyek szívét. Az illat azóta is a friss, zöld parfümök rajongóinak nagy kedvence. Az O sorozat legújabb tagja, az O d’Azur parfüm a francia nyár illata, bőrbe simuló virágos-fás jegyei könnyed nyári parfümöt eredményeznek.

Poéme, a kontrasztok parfümje. Nem követi a szokványos illatpiramis jellegű összetételt, hanem illatjegyei mint a visszhang, egymásra reagálnak. Éppen ebben rejlik az illat játékossága és többarcúsága. Poéme parfüm egy költemény az illatok világában, a gyümölcsök és a virágok heroikus szimfóniája. Az illat arca az egyik leghíresebb francia színésznő, Juliette Binoche.

Az élet egy csoda, hirdeti a 2000-ben megjelent Lancome Miracle parfüm. Ez a parfüm megtestesíti azokat a pozitív energiákat, amelyek világ szépségeit felfedik. Az illat összetevői úgy bontakoznak ki, mint a hajnali harmat: a frézia és a licsi köszöntik az orrot először, majd a lótusz, jázmin és bors karakteres keveréke feléleszti az érzékeket, amit az ámbra és a pézsma mélyítenek el. Uma Thurman, amerikai színésznő jeleníti meg a parfüm lényegét. Férfi párját, a Miracle Homme-t a fás-fűszeres jegyek igazi karakteres illattá teszik, a fás jegyeket a kávé melegsége teszi egyedivé.

A Lancome Hypnose a cég fejlődésének egy fontos mérföldköve. A Hypnose parfüm a modern nő fegyvere és a nők új generációjának képviselője. Érzéki, szexi és füstös, cseppet sem visszafogott illat, amely hipnotizálja a férfiakat. Vanília, vetiver és passióvirág, e hármas ultraérzéki orientális illatot alkot. A Hypnose Homme pedig a férfiak fegyvere, erőteljes és rejtélyes illat, egyfajta paradox, amelyben az összetevők ellentétben állnak egymással, mégis kiegyensúlyozva egymást. Az illatban Lancome újragondolja a levendula szerepét a parfümök világában: félreérthetetlenül férfias illat, ami a frissességet és érzékiséget olvaszt össze, melyet Clive Owen jelenít meg.

"Lancome" márka értékelése 1 db vélemény alapján:
5.0
  ( 5.0 / 5 )
Értékelés és vélemény írás