Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Jimmy Choo

Ha azt mondjuk, Jimmy Choo, az mindig a pompa, a hedonizmus, a csillogó extravagáns parti szinonimája. Cipőik, különleges kiegészítőik, vörös szőnyegre és vad bulikba megálmodott ruháik mellett parfümjeikről is híres a divatház.

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Kollekció
mutass többet...mutass kevesebbet...
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

Jimmy Choo Keat 1948-ban született Malajziában, egy cipőkészítő családba. Hamar megismerkedett a munka világával: 11 évesen készítette az első cipőjét, később pedig a gyárban és éttermekben is dolgozott, hogy a divattervezői tanulmányait finanszírozni tudja.  Első üzletét 1986-ban nyitotta, ehhez pedig egy öreg kórházépületet bérelt. Szerencsére a kollekcióit hamar felfedezték, 1988-ban a Vouge 8 oldalt szentelt Choo munkáinak, 1990-re pedig Diana hercegnő személyes patronáltja lett.

Az igazi sikertörténet azzal folytatódott, hogy a tinédzser Sandra Choi átköltözött Hong Kong-ból Londonba a bácsikájához, Jimmy Choo-hoz, hogy a cipészetben besegítve folytathassa divattervező tanulmányait az akkoriban is tekintélyes St Martins School-ban.  Kettejük munkája azonban olyannyira kirobbanóan sikeres lett, hogy végül nem fejezte be az iskolát – 1996-ban megalapították a Jimmy Choo márkát, ahol Choi lett a kreatív igazgató. A mély dekoltázsok és az új divatot teremtő színek az olasz kézművességet idéző megoldásokkal jött, látott és győzött. Olyan nevek vették fel kreálmányaikat a vörös szőnyegre, mint Halle Berry, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Natalie Portman, Lady Gaga, Zendaya és Jennifer Lopez – és még sok százan.

Bár parfümjeik története se nyúlik vissza hosszan – 2011-ig – mára impozáns kínálatuk van és sokak kedvence lett. A márka saját nevét viselő Jimmy Choo kollekció Oliver Polge parfümőr munkája, gazdagon zöldes, licsivel és körtével édesített fejjegyekkel, orchideás szívvel, cédrusos-fás alappal. Izgalmas, virágos-gyümölcsös illatai népszerűségét megörökölte az Illicit család is, az I Want Choo szójátéka és fehér virágos aromája pedig újabb rekordot döntött. A harmonikusan dögös illatok a csábítás fellegvárai, és gyönyörű üvegcséik még a polcunkat is feldobják a hangulatunk mellett! Az ikonikus arany ’J’ és ’C’ betűk nem hiányozhatnak egy parfümrajongó kelléktárából sem.